iyi günler..1 ay önce lg dvd writer aldım..hiç bi dvd de sorun çıkartmadı..iki aydır chip dergisi alıyorum.ama dvdlerini okumuyo..arkadaşımın philips dvd writerı var onda okuyo..nedeni nedir..başka dvdlerde yapmıyo aynı sorunu..deyim yerindeyse takır takır okuyo..ama iki ayın(nisan ve mayısın)dvdlerini okumuyo..temmuz 2006 nın dvdsi var..o da 8 gb onu da okudu..ama bu son 2 dvd yi okumadı..yardımcı olursanız sevinirim..dvd writer da mı bi sorun var..yoksa başka bi neden mi?
!!!! LG dvd writerim CHIP DVDLERİNİ OKUMUYORR!!!!!
teşekkürler arkadaşım..deniyorum hemen..
firmware güncellemesi de yaptım..ama yine aynı sorun..bişey değişmedi..dvdromu master a aldım..firmware dosyasını indirdim (GSA-H42N)...RL00 ı RL01 yaptı..ama yine aynı sorun..tozlanmış olsa geçen seneki 8 gb lık dvdyi niye okusun ki???temmuz 2006 yı okuyo..ama son iki ayın dvdlerini okumuyo hala...
bende de GSA-H22N var,ne normal dvd okuyor ne de çift katmanlı tınlamıyor,ancak dvd yazmada ,cd yazma okumada sorun yok firmware updateledikten sonra oldu sanırım çok sıkıldım oyun alıyorum yükleyemiyorum CHIP dergi dvdlerinin hiçbir sayısını okumadı dvd de sorun yok yani çünkü her ay oluyo yardım lütfen......
Bende de LG H42n var daha alalı 2 ay oldu. çoğu chip dvdlerini okumuyor. aynı sorun yakınımdada var.
LG GSA H22N marka dvd writerımı fabrika ayarlarına döndürebilirmiyim nasıl ? yardım lütfen :S
LG mağdur ediyor resmen yha servise verdim bakalım noolcak servisten gelince durumu yazcam...
LG DVD okuyucu ve yazıcılar cok kötü bence :( bendede var ama okumuo en kısa zamanda deiştiricemm
bende samsung wrıtemaster dvd rw war aynı sorun bendede var chip in bazı dvdlerini okuyor bazılarını okumuyor ama diğer bütün dvdleri okuyor oyun film falan
Bende GSA-H22N kullanıorum hiç problem yaşamadım şu ana kadar bütün chip ve level dvdlerini başarıyla okuo...LG yi gereksiz yere suçluosunuz şu ana kadar hiç problem yaşamadım...
arkadaşlar lg dvd-rw ım var cd ve dvd yi süper okuyor ancak ikisinide kopyalamıyor neden olabilir?değiştirmeli miyim dvd-rw ı sizce