1-abc.net Synchronizer 6 [09.08.2013]

CHIP Online
09-08-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Harici ve dahili sabit sürücülerde ,USB çubuk, SD kart ve diğer tekrar yazılabilir ortamlarda veri kaydetmenin her zaman bir dezavantajı vardır: Hiçbir kullanıcı aynı yolu kullanmaz ve sonrasında farkeder ki güvenli bilgi için yarattığı klasörde yaptığı değişiklikler orjinal dosyalarda geçerli olmamaya başlar

.<img title="Daha fazla..." alt="" src="http://tr.giveawayoftheday.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif" />

Diğerleri dokümanları USB belleğe kopyalar, dosyalarda değişiklik yapar ve kendi bilgisayarındaki dosyaların üstüne yazmayı unutur. Dahası bazı kullanıcılar ağ sürücüsünde yaptığı bir değişikliği kendi bilgisayarında güncellemeyi unutur ve tekrar en eski halinden değişikliklere başlamak zorunda kalır.

1-abc.net Synchronizer klasörleri karşılaştırabilir ve yeni dosyalar farkettiğinde iki sürücüde de aynı değişikliği yapar. Artık güncel bilgiyi saklı tutmayla ilgili endişe etmezsiniz.

Senkronizasyonu el ile başlatabilir ya da belli zaman aralıklarında çalışacak şekilde otomatik olarak ayarlayabilirsiniz.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  1-abc.net Synchronizer 6