Arkadaşlar bu tarz mailler dolaşmaya başladı inanmak güç ama aslı var mı diye sormadan edemeyeceğim
Mail'i baskalarına'da yollarmısın Çünkü 1 ağustos'ta msn messenger paralı olacak ama sen bunu msn messenger ından 12 kisiye yollarsan senin icin bedava! bu bir saka degil inanmasan (msn com'a bak) eğer sen bu maili 12 kisiye yollarsan msn icon'un mavi olacak.
1 ağustos'ta msn messenger paralı olacak 'mış
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hiç itibar etmeyin böyle mesajlara. Silin gitsin.
demekki kimileri bu mesajları daha yeni okuyup forward ediyor:)
kaç sene öncenin yalanı bu
adamlar bu şekilde ciddi mail list ler ele edip satıyorlar.
zaten tek sebep bu. mailin üst kısmında biriken mail adresleri bazı kişilerce toplanıp firmalara satılıyor reklam amaçlı. Hani gereksiz mail dediğimiz mailler var ya işte alayı bu yoldan geliyor. Mutlaka düşünmüşsünüzdür ulan bu şişme bebek satıcıları penis pills satıcıları rolex saat satıcıları adult friend finder yada crazy horny istanbul girls nereden buluyor bunlar benim e-postamı :)
ya ewet ablam da yollamış bana.sonradan anlattım böyle maille kandırıyolar milleti.varsın paralı olsun altarnatif mi yoq
bencede sacma paralı olsa gozunun yaşına mı bakarlar
banada 1 yıl önce gelmişti göndermemiştim bu türden çok mail geliyo ama hiçbirini göndermiyorum