evet:D hepinize teşekkür ediyorum ayrı ayrı arkadaşlar tabi adem beye de verdiği ve sunduğu önerilerden dolayı....
1 Aydır Beklediğim ekran kartı gelmedi, ne yapmalı
- 1
- 2
zeten konumuzun içinde 5830 yok zaten alma taraftarıda değilim ben biraz da olsa(alma konusunda) 5850 ciyim diyebiliriz...yani inanın hiç kimse bi tarafından uydurmuyor:sadece görüşler farklı adem kaya:D sana kalsa bütçen olsa 5970 değil gtx 460 alırsın saygı duymak lazım..
ama sen SLI modunda herşeyi baz alma teke tek adem bey
HD 5850-GTX 460 TEKE TEK
SLI YOK SENCE BAK TARAFSIZ ALLAH İÇİN HANGİİSİ MANTIKLI OL O.C YOK!!
Adem abi tamam yok birşey.. Sen al Nvidida'nıda, AMD'nide.. Biz burada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sen başka bir öneride bulundun, biz başka bir öneride.. Buradan ne diye olay çıksın. Çocukça davranmayalım lütfen. Herkes için geçerli yeri gelir tartışma olur ama eğer ki senin alehine bir söz geldiyse bilki haklılar çünkü başta sen sert çıkarak gel benimle kavga et dedin. Bu tarz işlerde tarafsız olacaksın. GPU 6ve üstüyse oyunları rahat oynarsın 6'nın altıysa zor oynarsın bu iş bu kadar.
Tamam bitti işte :)
Tercih meselesini fanatizime dönüştürmenin maksatı nedir anlayamadım gitti. Bunu yapan bu forumda binlere kişi var. Nvidia ve ATı rakip firmalar.. Bir o iyi çıkarıyor bir ATI, yetişmek imkansız.
işlemcin ne amd i intel mi? intelse gtx 460 al gitsin ya manyak kart hele bide giganın çift fanlı modeli var inventusta 430 lira fıstık gibi fiyat la gitsin ya. illa bi ekran kartına 700-800 lira bayılmana gerek yok yani anladınmı?
- 1
- 2