Arkadaşlar Benim 1 ay önce Celeron 2.66 GHz işlemci 1Gb Ram 64 mb kendi ekran kartı vardı
sonra pentium D 3,0 GHz işlemci 1.50 GB RAM Ati HD 3450 aldım ve bilgisayara tam 7 defa format atıldı ve termal mcun felan koydular şasa varmı diye felan baktılar aldıklarım uyumlu ama bilgisayar sürek oyun oynarken veya bi işlem yaparken reset atio pc yi açıorum oyuna giriorum 10dk sonra kapanıo yaa allah rızası içinnn yardııım edinnn bıktımmmm lütfeeen yaaa peder azıma s*çtı :sss
1 aydır uğraşıorummmm yardıımm ???
işlemcin bozulmuş olabilir başka bir işlemciyle denedinmi?
diyeceksin yeni nasıl bozulacak montajını yabarken mesela
Güç kaynağı yetmiyodur.
Al 350 w kaliteli bir güç kaynağı keyfine bak ;
http://www.vatanbilgisayar.com/G ... ils.aspx?I_ID=41377
Arkadaşlar Benim 1 ay önce Celeron 2.66 GHz işlemci 1Gb Ram 64 mb kendi ekran kartı vardıbilgisayara tam 7 defa format atıldı ve termal mcun felan koydular şasa varmı diye felan baktılar
sonra pentium D 3,0 GHz işlemci 1.50 GB RAM Ati HD 3450 aldım ve bilgisayara tam 7 defa format atıldı ve termal mcun felan koydular şasa varmı diye felan baktılar aldıklarım uyumlu ama bilgisayar sürek oyun oynarken veya bi işlem yaparken reset atio pc yi açıorum oyuna giriorum 10dk sonra kapanıo yaa allah rızası içinnn yardııım edinnn bıktımmmm lütfeeen yaaa peder azıma s*çtı :Yukarıdaki işlemleri kim yaptıysa ilk önce bunu ona söyleki çözümüde o bulsun sen uğraşma bence.
Güç kaynağı yetmiyodur.şuvan ki güç kaynağı 300w p4 yetmiyoda olabilirki çünkü pc nin tam böle kasması gereken yerde kapanio mesela bugün bilgisyarın kendi oyununu açmak için tıkladım işaret çbuğu durdu ve reset attı .s
Al 350 w kaliteli bir güç kaynağı keyfine bak ;
http://www.vatanbilgisayar.com/G ... ils.aspx?I_ID=41377
işlemcinin bozuk oldugunu anlamak için illa iyi kötü bir işlemci şartmı ??
Sorununa buradan cevaplar alırsın ama teknik bir uygulama gösteremeyiz. Teknik Servisinize Gitmeniz Gerekiyor. Sizin de teknik bilginiz olmadığını varsayıyorum o yüzden bence kendinizi hırpalamayın. Aldığınız yere gidin. Kontrol etsinler. ve eski işlemci diye işlemci çöpe atılmaz. Sizi kandırıyor olabilir : ) Bazı bilgisayarcılar dürüst kazanç elde etmiyor, ben onları hiç ama hiç sevmiyorum..
işlemcinin bozuk oldugunu anlamak için illa iyi kötü bir işlemci şartmı ??işlemcinin bozuk olduğunu anlamak için aynı veya anakartı'nın desteklediği başka bir işlemciyi takarsan bakarsın sorun aksedecekmi....
ama işlemciden kaynaklanıyor bu sorun bilgisayarın restart atmasının başlıca sebebleri işlemcidir....