Arkadaşlar ttnet'in 1 mbps lik limitsiz paketini kullanıyorum . jdownloader ile 109 kb / sn hız veriyor . peki rapid vs. premium üyelik alsam hızım artar mı ? veya ne kadara kadar çıkabilir ?1 mbps'nin max. hız limiti nedir ?
1 mbps için rapid vs. alsam hızım artar mı ?
1 mbps hızla maksimun 130kb/s yi görürsün o da en iyi şartlarda yani premium almanın sana hic bir faydası olmaz
hadi ya bu kötü oldu :(ama yine de sağol sayende aydınlanmış oldum .
1 mbps teorikte saniyede 128 kb dir ama 130 vs falan bunlar bazen hatların durumuna göre olur.8 mbps ye kadar falan alırsan saniyede 1 mb ye kadar yaklaştığın olur.Hatlar yoğun değilken 800-900 kb arasını genellikle görebilirsin. (ttnet te bu durumda biraz zor ama....)
ttnet 8 mbps ye kadar olan pakette adil kullanım yok mu ? bilmiyorum ama eğer varsa 1 şu an için daha iyi .çünkü adil kullanım dolunca şimdiki hızın bile aşağısına düşecek
yeri gelmişken 8 mbps ye kadar olan pakete geçmek istediğimde bağlı olduğunuz santraldaki hız profiliniz net paketler için yeterli değil gibisinden hata veriyor . peki başvuruyu yine de yaparsam kaç mbps hız alabileceğimi nasıl öğrenebilirim ? 4 mbps lik başka bir paket seçince hata vermiyor . Buradan yola çıkarak şöyle bir mantık kurdum 8 lik paketi alırsam en az 4 mbps hız alabilirim diye ..BİLMEM DOĞRU MU DÜŞÜNDÜM ?