Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
şaka gibi yaa. Arkadaşlar durmayın şu virüsün üzerinde birşey yapamaz.
şaka gibi yaa. Arkadaşlar durmayın şu virüsün üzerinde birşey yapamaz.
bu gün okula gitmedim sabahtan devamsızlık kaç gün oldu bi e-okula bakim bahanesiyle pc ye oturdum annem geldi böyle böyle bi virus varmış dedi bende dedim heralde pc ye oturmimde ders çalişim diye yapıyor kadının günahını almışız...Zaten her yerim virus olmuş format atınca geçer nolacak yav.
Bende net sabaha karşı 04 gibi gitti, az önce yine net yoktu şimdi geldi. Teğet geçti galiba.
Bu tür haberler hep çıkar ama sonuçta hiç bir şey olmaz.
piRe_Bende net sabaha karşı 04 gibi gitti, az önce yine net yoktu şimdi geldi. Teğet geçti galiba.Chernobil ve LoveLetter'ı unuttun galiba... İşi bilen kurtulsa da, bilmeyen milyonları götürmüşlerdi.Bu tür haberler hep çıkar ama sonuçta hiç bir şey olmaz.
Selçuk İslamoğluChernobil ve LoveLetter'ı unuttun galiba... İşi bilen kurtulsa da, bilmeyen milyonları götürmüşlerdi.Haklısınız unutmuşum. E olsun okadar da, virüsler olmasa nerden ekmek yeriz sonra. Birilerinin pc leri bozulacak ki birileri kazansın. :P
Selçuk İslamoğluOrta/büyük firmalarda (özellikle ülkemizde) neredeyse 2001'den beri hiç güncellenmeyen işletim sistemleri, gezilmesine izin verilen her türlü siteden , usb belleklerden, kedi köpek bebek resimli, şiirli şarkılı power point'lerden bir çoğunun göçeceğini varsaymak çok zor değil. Keza bu virüs bir network virüsü... En çok oralarda kendini belli edecek...Yani diyorsunuz ki esas risk olaralarda dünden beri Windows Defender'ı 2 kez tam tarama,verdiğiniz linkten tarama,Norton ve Update Yönetecisinden güncelleme arattım "Sisteminiz Güncel" dedi son yüklenenlerde 31 Mart tarihli idi.Bu korkumu aldı epey.