1 yıl önce silinen resimler pc den geri alınabilirmi öle bi program var mı acaba bildiginiz.. format ta atıldı fakat pcnin kendi formatından atıldı resimleri geri almak için hangi programı önerirsiniz ??
1 yıl önce silinen resimler pc den geri alınabi..
sende baya bi şey istiyorsun.1 sene öncesi çok eski bir tarih.Geri getirilirmi.Belki bir ihtimal evet.Bu işi yapanlar var parayla oraya götürürsen yapabilirler bir nebze..
bu işle adli vakalarla ilgilenen uzmanlar anlar ancak pcden silinen hiç bir şey silinmez
önemli olan nokta senin pcyi o bir yıl içinde format atıp atmadığın attınsa kaç defa attığın ve pc çok fazla data girip girmediği önemli yani eğer çok fazla program yükleyip siliyorsan ya da çok format atıyorsan çok zor onların geri alınması pcyi az kullanıyorsan o resimlere ulaşılabilir
uwww :D evet bayagı zaman gecti koz olarak kullanmak istedigim bi foto vardı ama sanırım bu kozumu kullanamayacam :D :D
cok teşekkür ederim (:
bu arada pc formatı derken estra gidipte bi yerde format attırmadım sevgili forum uyesi arkadasım JADEX pc baslangıcında f 10 tusuna basarak resetlemiş oluyorum bu nevi pc yi :D o sekilde format yani :P
6.hisbu işle adli vakalarla ilgilenen uzmanlar anlar ancak pcden silinen hiç bir şey silinmezformat dedigim gibi kendim pc sifremi girerek reset atmıs oluyorum :Dönemli olan nokta senin pcyi o bir yıl içinde format atıp atmadığın attınsa kaç defa attığın ve pc çok fazla data girip girmediği önemli yani eğer çok fazla program yükleyip siliyorsan ya da çok format atıyorsan çok zor onların geri alınması pcyi az kullanıyorsan o resimlere ulaşı
bi cok program indirdim kaldırdım ama resimlerle ilgisi var mı onların :s bilmiyorum resimleri sildim sadece...
cok fazla program yok ama pcimde benim 10-12 tane var sanırım :D
voiiceformat dedigim gibi kendim pc sifremi girerek reset atmıs oluyorum :Dçok fazla program yüklemen silmen o resimlerin eskiden diskta yer aldığı kısmın işlenip silinmesi ve takrar işlenip silinmesi mantığından yola çıkarak eski fortoşarın orada bıraktığı manyetik bozuntunun yani dataya uşma imkan ve ihtimalini azaltırbi cok program indirdim kaldırdım ama resimlerle ilgisi var mı onların :s bilmiyorum resimleri sildim sadece...
cok fazla program yok ama pcimde benim 10-12 tane var sanırım :
Zaten çok zaman geçmiş ne kurtarsak kardır hesabı ile denemen lazım bende böyle birşey olmuştu 6-7 ay gibi sonra "Racuva" diye bir programla hepsini olmasa bile işime yarayacaklarını kurtardım, bir dene istersen birşey kaybetmezsin...
deneyeyim bakayım yarın haber veririm olursa (:
ilginiz için tesekkurler
Mustafa Cano resimleri kurtarsa kurtarsa Recover My Files Derinlemesine analiz (Deep Scan) kurtarır çünki recover my files resimlere vs. ait olabilecek verileri arar diğerleri o anki dosya sistemini (MBR'sini)1incisi recover my files deep scanla format sonrası veri kurtarmayı hedefler resimler için ozel bi tarma modu yok bildiğim kadarıyla(uzantıya gore filtrelemeyi diosan onu butun recoverler yapıo)2incisi mbr o anki dosya sistemi demek değil ilk okuma sectoru anlamına gelen master boot recordun kısaltılmışıdır ve bilgisayar başlar başlamaz post olayından sonra işletim sisteminin otomatik yuklenmesini sağlayan werilerin tutulduğu bölümdür.
lütfen yanlış bilgi vermeyelimmm...!!
loganwolverineya arkadasım sana ne kadar tesekkur etsem azdır bazı resimlerimi bulması bile benim için yeterli oldu cok saol allah razı olsun :D allah seni sevdigine kavustursun daha ne diyim :D
aslında pc'den geri dönüşüm kutusundan silinen resimler tam olarak silinmezler ancak.siz 1yıl önce silinen resimlerinizi geri almak istiyorsunuz.
arkadşların da dedikleri gibi bu işin uzmanları vardır ancak onlarda parayla hallediyorlar.
ama benden size bir öğüt ''giden gitti kalan sahalar bizimdir.''
easyrecovery son sürüm full ile format recovery taraması yapın