Ben bilgisayar hakkında herşeyi öğrenmek istiyorum yazılımı donanımı programları felan nerden başlamalıyım diye soracaktım Ahmet abi ?Donanım için chip'i yada donanım haberi takip et, testleri sürekli incele, yeni çıkan donanım haberlerini takip et, toplanan sistemlere bir göz at hangisi neyle uyumlu neye ne öneriliyor bunları sürekli takip edersen kısa sürede donanım konusunda hatrı sayılır birbirikim sahibi olursun,Yazılıma gelince eğer profösyönel manada yazılım eğitimi almak istiyorsan bunun kursuna/okuluna gitmelisin yada en kolay yollu çok iyi bir yazılımcıdan bire bir yardım/eğitim alacaksın.
1.500 tl'ye oyun için toplama bilgisayar
- 1
- 2
Eyvallah başka yolu yok yani ..:)
:D Phoneix in topladığı son pc yi almayı düşünüyorum sence iyimi ahmet abi değişiklik yapılacak yerleri var mı ? 1.600 felan da olabilir..Mesela Sapphire mi daha iyi yoksa zotac 9800 gt amp mi ?
9800gt amp! sanırım hd4850 den daha iyi.Techpowerdan bakılıo du ama bulamadım? :D
Bende donanım hakkında çok şey öğrenmek istiom.Chip online a bakıom.En azından PC toplamayı öğrendim :D :D :D
ahmet abiye güven gerisini boşver
AMD oyun bilgisayarı için iyidir ve sen benim bilgisayarım çok iyi olsan diyorsan RAM 4-8gb arası olabilir.Ama 4ten düşmemeli önerim ama bunu uzmanlar daha iyi bilir.Ha birde bu aralar toplamanı önermem çünkü bu aralar dolar arttı onun için bahar ın ortasında veya yazın başında al o zaman düşeceğini düşünüyorum.Yok ben bekleyemem diyorsan topla gine daha fazla artmadan.
Dostum aradan 3 yıl geçmiş ne diyon :D
işletim sistemini win xp sp 3 64 bit yap eski oyunlarıda rahatça oyna onların tadı başka
- 1
- 2