ConversAgent programı ile ilgili yaptığım ön çalışmalarda yeni bir takım şeyler fark ettim ve şimdi bunun üzerine çalışıyorum.
Programı kurduktan sonra
Başlat > Programs > ConversAgent > Web Management Console
diyerek konsolu açıyorsunuz ve bu alandan sorularınızı yazıyorsunuz ve ayarlarınızı yapıyorsunuz.
Şimdilik bu kadar. Henüz geniş çaplı araştırmaya girişmedim. Vaktim elverdiği sürece inceleyerek botumu hazırlayacağım.
Botumun adı da Burgutman olacak. Ticari faaliyetlerimde kullanacağım. Mesela müşterilerimi karşılamada ve belli bilgileri müşterilere ulaştırmada, bilgi talebinde bulunanları websitemize yönlendirmede kullanacağım.
Bu programı deneyen arkadaşlar varsa bana da gelişmeleri haber versinler. Birlikte proje geliştirmeye çalışabiliriz.
MSN üzerinden bağlanmak isteyen arkadaşlar öncelikle bağlanma sebeplerini email ile bildirsinler lütfen. Hacker ve lamer arkadaşlar sağa sola saldırmayı meziyet edinmişken, yapmak yerine bozmayı tercih etmişken maalesef herkesi kabul edemiyorum. Bir de ilk görüşmemizde "senli benli" konuşulmazsa sevinirim. Bilhassa yeni nesil bu konularda çok duyarsız ve bu benim hoşuma gitmiyor. Biraz eski kafalı bir insanım, bu halimden de memnunum. Nezaket kurallarına uyalım lütfen. Kimi arkadaşlar da "sen kimsin" veya "sen necisin?" gibilerden giriş yapıyorlar. Ben yeni bitme bir işadamıyım. Dış Ticaretle uğraşmaktayım. Fazla zamana sahip bir insan değilim. Onun için boş sohbet yapacak zamanım da maalesef yok. Sadece belli bir amaca yönelik - daha doğrusu ortak amaçlar dahilindeki çalışmalara binaen - olarak MSN ile görüşme yapabiliriz.
Burada yazıp çizen arkadaşların elbette ki belli bir seviyede insanlar olduklarını biliyorum ve beni bu konularda anlayışla karşılayacaklarını da biliyorum. Dostluklar kolay edinilir, ancak belli toplumsal kurallar dahilinde hareket edildiği sürece.
Herkese saygılarımı sunarım. Kimse kusuruma bakmasın.