slm arkadaşlar herkese mrblar öncelikle.benim zamanında c ye ayırdığım yer 10 gb.artık bu kadar bellek c için yeterli olmuyor.bende eğer oluyorsa d sürücüsünden c yi formatlamadan 5 yada 10 gb kadar c ye ek yapmak istiyorum.Mümkünmüdür?sanki partition programlarıyla mümkün gibime geliyor ama bilen ustalara sormak istedim.şimdiden ilgilenenlere teşekkürler
10 gblık c yi d den parça alıp yükseltmek
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
cvp yazan arkadaşlara öncelikle çok tşkr ederim.işletim sistemim xp.partition magic ile c yi resize partition komutuyla d den yer alarak yapabileceğimi düşünüyorum ama bilgisayarın çökmesinden korkuyorum.o yüzden daha önce denemiş arkadaş varsa ondan örnek alayım diyorum.yoksa c den olmakda var işin ucunda değilmi?:)
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj
arkadaşım pm çok ince ayar isteyen bir program bir ayarı değişitirdin mi verilere el sallarsın...
yada birleştirme -ayırma sırasında elektrik kesilirse...mümkünse ups kullanın ...
ben tam cesaret edemedim birleştirmeye öyle parçalı kullanıyorum hala...
OP Taze Üye
3 mesaj
physfgarkadaşım pm çok ince ayar isteyen bir program bir ayarı değişitirdin mi verilere el sallarsın...mesajına teşekkür ederim arkadaşım.bende seninle aynı düşüncelerde olduğumdan yapamıyorum zaten bu işlemi o yüzden kafama takıldı.elektrik kesintisinden falan korkum yok:)yalnız sende demişsin ya böle idare ediyorum diye bnm c de kaldı 1.5 gb alan artık idare edemiyorum yani:Dyada birleştirme -ayırma sırasında elektrik kesilirse...mümkünse ups kullanın ...
ben tam cesaret edemedim birleştirmeye öyle parçalı kullanıyorum hala...