Şu Ergenekon'u karikatürcülerin gözünden görelim biraz:
Benim çok hoşuma gitti, paylaşım dedim birkaçını.
Kaynak: MYNET Yaşam.
Şu Ergenekon'u karikatürcülerin gözünden görelim biraz:
Benim çok hoşuma gitti, paylaşım dedim birkaçını.
Kaynak: MYNET Yaşam.
bizim buralarda el bombası kaynıyormuş da haberimiz yokmuş
Çok komik.Ülkeninde gülmeye ihtiyacı var zaten.
biz de mi kazsak arka bahçeyi neee belki cephane falan çıkar nede olsa ankara-çankaya en gündemdeki yerler :) :)
karikatürler komik denebilir ancak söz konusu olayların hiç de gırgıra alınacak hali yok gibi..üç beş silahla darbe olur mu demeyin.. 1. dünya savaşının da milliyetçi sırpın teki yüzünden başladığını kabul edersek bu bazukalarla neler olmaz??
physfgbiz de mi kazsak arka bahçeyi neee belki cephane falan çıkar nede olsa ankara-çankaya en gündemdeki yerler :) :)aman aman sakın ergenekona bır kurban olarak gıdersın maazallah..
Güzel tiye almışlar ama madalyonun diğer yüzünü seçimden sonra görürsünüz. Bugün sorgulayanlar yarın sorgulanacaktır. Demekki bir maymunun ifadeleri ... Neyse uzatmayayım iş karışır. Atatürk'ü bile ergenekoncu yaptılarya helal olsun.
Mağdurları sonuna kadar destekliyorum.
elazigli
piRe_Güzel tiye almışlar ama madalyonun diğer yüzünü seçimden sonra görürsünüz. Bugün sorgulayanlar yarın sorgulanacaktır. Demekki bir maymunun ifadeleri ... Neyse uzatmayayım iş karışır. Atatürk'ü bile ergenekoncu yaptılarya helal olsun.kesinlikle katılmıyorum.türkiyenin ilerlemesi için bu işin snuna kadar gidilmeli.sen mağdurları ve darbecileri desteklemeye devam et.Mağdurları sonuna kadar destekliyorum.