merhaba
ben meslek lisesi 10.sınıfta şuan okumaktayım.ama okulumu değiştirmek istiyorum.ben bunun okullar kapandıktandan sonra olduğunu duymuştum.ama başka bir lisede okuyan arkadaşım(düz lise) istersen ara dönemde de geçebilirsin dedi.bu mümkünmü?nasıl olabilir?yazacağınız cevaplar için şimdiden teşekkürler...
10.sınıf nakil
Burası Genelde Teknoloji İle Alakalı Site Aradığın Cevap Net Gelmez Bence Eğitim Sitelerinden Birine Konu Aç Orada Sor ... Örn : www.ogretmen71.com
teknoloji sitesi ama burda yaşayanlarda insan sonçta ve herkes zamanında 10 . sınıfı bitirdi vede geçiş yapan arkadaşları vardır
Evet ara dönemdede geçiş olabiliyor tam bi bilgim yok ama geçiş yapıldığını kesin biliyorum naıl yapılır bilemem zamanında yapan arkadaşlar olmuştu
teknoloji sitesi ama burda yaşayanlarda insan sonçta ve herkes zamanında 10 . sınıfı bitirdi vede geçiş yapan arkadaşları vardırevet trafik kazası geçirmiş arkadaş dogru söylüyo aynenbide bu varhttp://www.ogretmen71.com/
Evet ara dönemdede geçiş olabiliyor tam bi bilgim yok ama geçiş yapıldığını kesin biliyorum naıl yapılır bilemem zamanında yapan arkadaşlar olmuşSon Düzenleme: layra41 ~ 29 Kasım 2010 18:40
Cevap Net Gelmez Dedim Cevap Gelmez Demedim Tartışmanın Anlamı Yok ;) Bakın Sizinde Tam Bilginiz Yok Sonuçta Ben Bunu Demeye Çalıştım Yanlış Anladınız Heralde İyi Günler...
Evet ara dönemdede geçiş olabiliyor tam bi bilgim yok ama geçiş yapıldığını kesin biliyorum naıl yapılır bilemem zamanında yapan arkadaşlar olmuştu