maksimum 150ytl'ye ,yeni çıkan oyunları full olmasa da iyi kalitede çalıştıracağım bir ekran kartı önerirmisiniz?
(nvidia tercihimdir)
maksimum 150ytl'ye ,yeni çıkan oyunları full olmasa da iyi kalitede çalıştıracağım bir ekran kartı önerirmisiniz?
(nvidia tercihimdir)
iyide AGP kart arıyorum demiyorki
pcı arıyorsa x1300pro yada 7300 gs alınır.
ganzolistiyide AGP kart arıyorum demiyorkiganzolist topic başlığını okumadın heralde..:))pcı arıyorsa x1300pro yada 7300 gs alınır.
özür özür
o zaman arkadaşın yerinde olsam CU GS7 nin elindeki kartı alırım
Benim kart piyasada 170 YTL`ye yakın ben 140`a bırakıyorum..
140`a bu performansta AGP bulmak zor..
Ama sen Nvidia tercihim demişsin..
Benim ve gonzolistin önerisi benim katın yönde..
NVidia AGP max 150YTL`ye yeni,performanslı kart yok..
gecen ekran kartını masanın üzerine koymustum 2 3 yasında komsunun cogugu oynamıs azına mı ne almıs ne yapmıssa bozmus ekrankartını tükürmüş bide ıslaktı :) işyerinden ayarladım bi 128 lik bende alıcam maası alalımda :P
arkadaşlar 256mb atı radeon 9600 pro almayı düşünüyorum 130 ytl civarında ne dersiniz?
nvidia'dan vazgeçtim.
O fiyata alınabilir..Benim karttan vazgeçtin ne de olsa..:((
9600 serileri arasında çok büyük farklar yok..
Ancak,son detaylarda bazı oyunları çalıştıramazsın..Kartın teknolojisi bu yönde..
ekrem89arkadaşlar 256mb atı radeon 9600 pro almayı düşünüyorum 130 ytl civarında ne dersiniz?ekrem 89 o dediğin kart CU GS7 nin elindeki karttan çok daha kötü
nvidia'dan vazgeçtim.256 mb olması birşey ifade etmez
need for speed bile 90 mb kullanıyor.
önemli olan cipsettir ve 9600XT 9600 PRO dan çok daha iyidir.arkadaşın kartını ben olsam kaçırmam hem yeniymiş
arkadaş uzun zamandır bu forumda güvenilir bir arkadaş ama
yinede sen bilirsin.
ganzolist,
Benim hakkımdaki düşüncelerin için teşekkürler..:))
ekrem 89 arkadaşla konuştuk..
Ancak Ankara`da olduğu için ödeme ve benim ona kartı yollama şeklim konusunda kararsız kaldı..Sonuçta vazgeçti..
Naapalım kısmet değilmiş..
Yine, kartım için gelenlere kapım her zaman açık..:))