ben senın yazdıgını okudum ve anladım ama sen benım yazdıklarımı anlamakta zorluk cekıyorsun galıba..benım anlatmaya calıstıgım konu arkadasımızın sorusuna karsılık verılen tutarsız cevaplar ve dalga gecılmesi idi..ustelık biz turk ınsanları ıhtıyacımız olmayan seyler ıcın o kadar parayı sokaga atıyoruzkı..ornek:yıne bu forumda adamın biri parası var sısteme 8 gb ram koyucakmıs..bu parayı sokaga atmak degılmı?o kadar fazlasına ihtiyacı olmadıgını hepımız bılmıyormuyuz..bu sadece bır ornek..bu yuzden arkadasın ıhtıyacı olan bir sey ıcın 100ytl harcamasını ben sokaga atmak olarak degerlendirmiyorum..
[kardes benım soyleyecegım bu makıne saglam calısıyorsa daha ıyısını alacak durumunda yoksa sırf ınternete girmek icin bu makıne sana xpye gecmez ısen yeter..ınternette cok hızlı olmaz ama ısını gorur..yanlız msn messenger kurmak ıstersen kuramazsın cunku 7.5 ten sonrakı versıyonları 98 e kurulmuyor.bu makıne ıcın bu fıyat cokta pahalı saılmaz 100ytlyı nereye vermıyoruzkı..ama sunuda bılkı makıneyı alırsan baskasına satma ıhtımalın cok dusuk yanı uzun surelı kullanmak amacında ısen alman daha ıyı olur..tabi yinede son karar senindir benım gorusum bu..]
bu yazımdada okuyacagınız uzere makınenın eksılerını dıle getırmıs bulunuyorum..alması ıcın tesvik etmeye calısmıyorum..sadece fiyatın cokta pahalı olmadıgını dıle getirdim ve ekledim son karar sana aittir diye.