1000 m Drag Race !

Kapalı Hesap (200174)
13-03-2012, 20:25   |  #26  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Tanımazmıyım bi zamanlar izlerdim :D
E30 E36 E46
E30 çakal kasalar manyak arabadır yalnnız çok yakar performansı en iyi şekilde hissedersin gücü... (Gençlere hitap eder...
Resim..
[/url]

E36 normal kasadır performansı orta düzeydedir az yakar konforludur..(kendi kullandığım) Ailelelere hitap eder bu model..azcık makyaj yaparsan çekici bir kadından farkı kalmaz :D
Resim...

E46 ise Compact kasadır performansı süperdir çok yakar jet gibidir...(Hız tutkunlarına hitap eder)
Resim..
Bağımsız ssüspansiyonu ile bu araba gerçekten mühenddislik harikası
[url=http://bit.ly/c25MCx]
BMW her modelde bağımsız süspansiyon kullanır ama bu modelde aşmışlar kendilerini
Şimdi soruyorum sana bunlar araba ise diğerlerine araba diyebilrimisin keşke herkesin gücü olsada kullansa...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 13 Mart 2012 20:33
Kapalı Hesap (230936)
13-03-2012, 20:36   |  #27  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Alıntı: kesko  
Tanımazmıyım bi zamanlar izlerdim :D
E30 E36 E46
E30 çakal kasalar manyak arabadır yalnnız çok yakar performansı en iyi şekilde hissedersin gücü... (Gençlere hitap eder...
E36 normal kasadır performansı orta düzeydedir az yakar konforludur..(kendi kullandığım) Ailelelere hitap eder bu model..
E46 ise Compact kasadır performansı süperdir çok yakar jet gibidir...(Hız tutkunlarına hitap eder)
E36 nın da ayrı bir havası var be abi.. Yani nasıl anlatayım,  ağır abi havası var..

Kapalı Hesap (200174)
13-03-2012, 20:47   |  #28  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

İnşallah bir gün allah sana böyle bir araba nasip eder kardeşim
Bu arada E36 lar ağır arabadır yani mafya babası arabası gibi :D

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 13 Mart 2012 20:51
Kapalı Hesap (230936)
13-03-2012, 21:28   |  #29  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj
İnşallah bir gün allah sana böyle bir araba nasip eder kardeşim
Bu arada E36 lar ağır arabadır yani mafya babası arabası gibi :
İnşallah.. Çok çalışıp para kazanmam lazım.Yoksa BMW hayal. :D  Ben ilk önce öğrencilik görevimi iyi yapayım, sınavlarımı geçeyim iyi bir işim olsun ondan sonra Allah hayırlısı ne ise onu verir.. Ama inşallah BMW marka bir arabam olur..

Kapalı Hesap (200174)
13-03-2012, 21:36   |  #30  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: Cpt. MacMillan  
İnşallah.. Çok çalışıp para kazanmam lazım.Yoksa BMW hayal. :D  Ben ilk önce öğrencilik görevimi iyi yapayım, sınavlarımı geçeyim iyi bir işim olsun ondan sonra Allah hayırlısı ne ise onu verir.. Ama inşallah BMW marka bir arabam olur..
Beğendim

Kapalı Hesap (154666)
13-03-2012, 23:14   |  #31  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Siz BMDOL u görmediniz tabe.

Kapalı Hesap (200174)
14-03-2012, 00:39   |  #32  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

Yamyam abim sağdan girer tribe sokarım sollar gider krize sokarım  :D

okinkurt
14-03-2012, 04:53   |  #33  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

:D:D abi düşünsene tam ferrari ile yarısıyon gecmisin sigara agızda hava 1500 yandan 3 tekerlekli bisikletli bi cocuk solluyo seni ahah D::DD: aklıma bi fıkra geldi anlatıcam :D bi almancı tr ye dönüyo mersoyu cekmis altına dönerken yolda bi köylü dayı otostop yapıyo duruyo almancı köylü dayı diyo beni şehre kadar atı ver dayının yanındada inek var almancı diyo atamda ineği ne yapcaz ? dayı arkaya baglarız gelir o almacnı olmaz dayıı felan olurdu olmazdı alıyo amcayı inegi baglıyolar arkaya baya bi gidiyolar inekte tık yok almancı uyuz oluyo vites arttırıyo kosturuyo inegi 2 km sonra inekte hala tık yok iyice kafa atıyo basıyo 100e yediremiyo tabi merso almıs  inek nası böle gelir felan bakıyo aynadan inegin dil cıkmıs soldan dört nala kosuyo köylü dayıya diyo amca ne oldu senin inek  bitti galiba hafifte böbürlenerek tabi dayı : yok gardaşım sinyal veriyo o solluyacaktır :D:D:D:D:D:D:D ... off bu arada abiler gardaslar bu kulak cınlaması ne feci bişeydirr Üzgün mafetti benii :(((( :D:D ins gecer tedavisi yokmus anca azalabiliyomus off allah büyük gecerrr insallah nese iyi aksamlarr ..

Son Düzenleme: okinkurt ~ 14 Mart 2012 10:08
Kapalı Hesap (200174)
14-03-2012, 11:11   |  #34  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: okinkurt  
:D:D abi düşünsene tam ferrari ile yarısıyon gecmisin sigara agızda hava 1500 yandan 3 tekerlekli bisikletli bi cocuk solluyo seni ahah D::DD: aklıma bi fıkra geldi anlatıcam :D bi almancı tr ye dönüyo mersoyu cekmis altına dönerken yolda bi köylü dayı otostop yapıyo duruyo almancı köylü dayı diyo beni şehre kadar atı ver dayının yanındada inek var almancı diyo atamda ineği ne yapcaz ? dayı arkaya baglarız gelir o almacnı olmaz dayıı felan olurdu olmazdı alıyo amcayı inegi baglıyolar arkaya baya bi gidiyolar inekte tık yok almancı uyuz oluyo vites arttırıyo kosturuyo inegi 2 km sonra inekte hala tık yok iyice kafa atıyo basıyo 100e yediremiyo tabi merso almıs  inek nası böle gelir felan bakıyo aynadan inegin dil cıkmıs soldan dört nala kosuyo köylü dayıya diyo amca ne oldu senin inek  bitti galiba hafifte böbürlenerek tabi dayı : yok gardaşım sinyal veriyo o solluyacaktır :D:D:D:D:D:D:D ... off bu arada abiler gardaslar bu kulak cınlaması ne feci bişeydirr Üzgün mafetti benii :(((( :D:D ins gecer tedavisi yokmus anca azalabiliyomus off allah büyük gecerrr insallah nese iyi aksamlarr ..
Bisikletmi :D
Güzel kardeşim eğer o çınlama 2-3 gün daha geçmezse doktor'a görün ne olur ne olmaz....

Kapalı Hesap (230936)
14-03-2012, 11:39   |  #35  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj

Benim 2 yıldır sağ kulağım çınlıyor çok hafif. Ben kafama takmıyorum. Kulak çınlamasının nedenlerinden biri de çok fazla cep telefonuyla konuşmak. Telefonla konuşurken kulaklıkla konuşulsa daha sağlıklı bence.

Aslında ne kadar doğru bir düşünce bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum. Nasıl bir hoparlörü açtığımızda hoparlöre müzik vermeden önce hoparlörün kendi çıkarttığı hafif bir ses vardır. "zzzzzz" Ben de bunu kulaklarımıza benzetiyorum. Yani sessiz bir ortamda kendimizi dinlersek çınlama sesi duyarız. Yani kulağımıza gelen bu ses bence sessizliğin sesi.. Herkesde vardır bence bu çınlama.  Fazla kendini dinleme okinkurt. Ama eğer çınlama çok fazlaysa kesko abinin dediği gibi bir doktora görün. Geçmiş olsun.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 14 Mart 2012 11:46
okinkurt
14-03-2012, 11:39   |  #36  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Gidicem abi şimdlik bi tedavi uyguluyorz annem emekli hemsire :D gecmesse gidicem benim sehirdeki doktorlar kasap :D büyük şehre gidicem gecmesse testlere sebebi pc cınlama yapıyor gözleri etkiliyor cok pahallı bi merak ne yazıkki bu aletler :(

Kapalı Hesap (200174)
14-03-2012, 11:43   |  #37  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: Cpt. MacMillan  
Benim 2 yıldır sağ kulağım çınlıyor çok hafif. Ben kafama takmıyorum. Kulak çınlamasının nedenlerinden biri de çok fazla cep telefonuyla konuşmak. Telefonla konuşurken kulaklıkla konuşulsa daha sağlıklı bence.

Aslında ne kadar doğru bir düşünce bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum. Nasıl bir hoparlörü açtığımızda hoparlöre müzik vermeden önce hoparlörün kendi çıkarttığı hafif bir ses vardır. "zzzzzz" Ben de bunu kulaklarımıza benzetiyorum. Yani sessiz bir ortamda kendimizi dinlersek çınlama sesi duyarız. Yani kulağımıza gelen bu ses bence sessizliğin sesi.. Herkesde vardır bence bu çınlama.  Fazla kendini dinleme okinkurt. Ama eğer çınlama çok fazlaysa kesko abinin dediği gibi bir doktora görün.

Vaybe güzel kardeşime bak..
Helal Bu Sözün Hoşuma Gitti
Sessizliğin Sesi Yakında sinemalarda Ağzı kulaklarına varıyor

Gidicem abi şimdlik bi tedavi uyguluyorz annem emekli hemsire :D gecmesse gidicem benim sehirdeki doktorlar kasap :D büyük şehre gidicem gecmesse testlere sebebi pc cınlama yapıyor gözleri etkiliyor cok pahallı bi merak ne yazıkki bu aletler :(

Eğer geçmezse bi kulak burun boğaz uzmanına görünmende fayda var sağlık önemli bir konudur
Güzel kardeşim Geçmiş olsun...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 14 Mart 2012 11:44
Kapalı Hesap (230936)
14-03-2012, 11:46   |  #38  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj
Vaybe güzel kardeşime bak..
Helal Bu Sözün Hoşuma Gitti
Sessizliğin Sesi Yakında sinemalarda Ağzı kulaklarına varıyor

Eğer geçmezse bi kulak burun boğaz uzmanına görünmende fayda var sağlık önemli bir konudur
Güzel kardeşim Geçmiş olsun...

Sessizliğin Sesi Yakında sinemalarda Ağzı kulaklarına varıyor

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 14 Mart 2012 12:19
okinkurt
14-03-2012, 11:55   |  #39  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

bende 2 sene olmustur sendeki gibi sessiz ortamlarda özellikler gece yatarken cınlama duyardım ama son 2 günde televisyon sesini felan bastırır oldu eskiden tv yi acık bırakıp uyuyordum bişey duymadan simi biri konussa cinn cinn ciin bitane cınlama degil 30 tane farklı tizz ses kendimi dinlememeye calısıyorum ama cok şiddetli olunca bas agrısı felan yapıyo telefon dedin de bende 3g modem var telefon sinyali ile calısan dibimde duruyo oda etkiledi sanırım gprs sinyali nese yapcak bişi yok cekecez gecene kadar gecerse tabi 2 sayfa yazı okudum bu cınlama ile ilgili biraz ümitsizlige düsürüyo insanı :D isteyen okusun yararlı bilgiler var :: http://www.kulakcinlamasi.com/in ... epleri-ve-tedavisi/

Kapalı Hesap (230936)
14-03-2012, 12:08   |  #40  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj
bende 2 sene olmustur sendeki gibi sessiz ortamlarda özellikler gece yatarken cınlama duyardım ama son 2 günde televisyon sesini felan bastırır oldu eskiden tv yi acık bırakıp uyuyordum bişey duymadan simi biri konussa cinn cinn ciin bitane cınlama degil 30 tane farklı tizz ses kendimi dinlememeye calısıyorum ama cok şiddetli olunca bas agrısı felan yapıyo telefon dedin de bende 3g modem var telefon sinyali ile calısan dibimde duruyo oda etkiledi sanırım gprs sinyali nese yapcak bişi yok cekecez gecene kadar gecerse tabi 2 sayfa yazı okudum bu cınlama ile ilgili biraz ümitsizlige düsürüyo insanı :D isteyen okusun yararlı bilgiler var :: http://www.kulakcinlamasi.com/in ... epleri-ve-tedavisi/
Böyle yazıları okuyup kendini ümitsizliğe düşürmeee.. Var ya ben kendimi dinlemeye kalksam heralde hiç uyuyamam. Kendimi bir dinliyorum uykum olmadığı zaman. Kalbim tekliyor aynen şöyle
"dıb dıp, dıb dıp_____,dıb dıp" aradaki çizgide duruyor sonra tekrar atıyor, nefes alıyorum sanki aldığım nefes yetmiyormuş gibi hissediyorum, kulağım zaten çınlıyor kendimi dinlersem ses 2 katına çıkıyor. Nefes alırken aldığım nefes boğazımı donduruyor ve kurutuyor, ohooohoo say say bitmez.. Ama bunların nedeni kendimi çok dinlediğimden kaynaklanıyor. Senin linkteki verdiğin yazıya şöyle bir göz gezdirdim. Sen demiştin çınlama başımı ağrıtıyor diye, yazıda da psikolojik nedenden dolayı diyor...

Psikolojik yardımlar

"Eğer Tinnitus yıkıcı acılara neden oluyorsa, bilin ki burada çoğu kez ruhsal faktörler çok önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle psikolojik destek istemekten çekinmeyiniz."

Bak benim dediğim gibi psikolojik yani fazla kafana takma.

Ayrıca akşam yatarken odanda ne kadar elektronik alet varsa fişini çek. Yattığın odadan laptobunu çıkar başka bir yere götür. Radyasyon olmasın odanda.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 14 Mart 2012 12:16
okinkurt
14-03-2012, 13:10   |  #41  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Ben o yazıyı okudum kendikimi tarif eden bi yer var bi cok ses diye ordan biraz ümitsizlige düstüm doğru sölüysun kendini dinledimi kalp e vuruyo aynı durum bende var bende dahada beter gözde sinek ucusmaları var kara felan baktıgımda ucusan baloncuklar ısık hızında siyah lekeler ampul ısıgında sabit diran sarı noktalar vs pc nin faydaları diyelim direk :D kendimi dinlemiyorum bazen kötü oluyo insan bende psikilijog bozukluktan kulak cınlaması degilde kulak cinlamasından dolayı psikiloji etkilenmesi var dediğin dinleme olayı gündüz disarı cıktıgımda bi sürü seyler halay cekiyo gözümde bi düsünsene :D genel bi taramadan gecsem iyi olucak doktorlara gidip kaportaya baktıralım bi bu arada kendimi dinledigmde tansiyonumda cıkıyor kücük 10 a vuruyo annem hemsire allahtan isi bilyo yırtıyoruz :D..

Kapalı Hesap (230936)
14-03-2012, 13:37   |  #42  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj
Ben o yazıyı okudum kendikimi tarif eden bi yer var bi cok ses diye ordan biraz ümitsizlige düstüm doğru sölüysun kendini dinledimi kalp e vuruyo aynı durum bende var bende dahada beter gözde sinek ucusmaları var kara felan baktıgımda ucusan baloncuklar ısık hızında siyah lekeler ampul ısıgında sabit diran sarı noktalar vs pc nin faydaları diyelim direk :D kendimi dinlemiyorum bazen kötü oluyo insan bende psikilijog bozukluktan kulak cınlaması degilde kulak cinlamasından dolayı psikiloji etkilenmesi var dediğin dinleme olayı gündüz disarı cıktıgımda bi sürü seyler halay cekiyo gözümde bi düsünsene :D genel bi taramadan gecsem iyi olucak doktorlara gidip kaportaya baktıralım bi bu arada kendimi dinledigmde tansiyonumda cıkıyor kücük 10 a vuruyo annem hemsire allahtan isi bilyo yırtıyoruz :D..
Gözünde gördüğün noktaların aynısı bende de var. Hatta üşenmiyecem ve sana paintte çizeceğim gözümde olan biteni. :D

Bir manzaraya bakarken gördüğüm ampul nokta..

Gökyüzüne bakarken ben nereye bakarsam o da baktığım yerin peşinden gelen baloncuklar..

Yine manzaraya bakarken gözümü çevreleyen zikzaklar.. En kötüsü bu.. Ampul nokta büyüyüp bu hali alıyor. Zikzakların dışında kalan alanı göremiyorum. Ve bu olay 5 dk. sonra geçiyor ve inanılmaz bir baş
ağrısı aşlıyor...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 14 Mart 2012 13:39
okinkurt
14-03-2012, 15:01   |  #43  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Bende çizdim ama benimki dandik oldu bende böle durum beyaz ısıkta sümük gibi görünüyolar sag gözümde bozuk görme var zaten bu göz içindeki bi tabakanın erimesiyle olusuyor ölü hücreler gibi onlara ısık carpınca görüyosun kötü bi şey var o tabaka erirken retinayı cekebiliyomus ve retina yırtıgına yol acabiliyor ama ısık cakması da olucak bende var gibi ama ısı kdegil hızla hareket eden parlak baloncuklar doktora gidicem tek korkum damla damlatıyolar o damladan birinin gözler kasılıp kalmıs :D senin gördügün o ampulü ben ampül ısıgında görüyorum sende dene ampulün altına gel tam apule bakma karsıya bak hafiften bak nası aprlıyolar veya beyz bi fincana su koyup bak benim buldugum yöntemler ne var ne yok görünüyor :D bence sende bi doktora gitsen iyi olur ciddi bişey olabilir monitörünü 60 hz yapma sakın 75 olsun en az bende resmen carsamba pazarı gibi gözler cok uzun süredi oyun oynuyorum ondan sanırım bu yazıyı oku belki bi fikir verir göz icinde kanamalarda olabiliyor onlarıda görme ihtimali var arastırdım baya bi cok sakat şeyler :D ben gün ısıgından kacar oldum heleki kar yagarsa mafolluyorum her taraf siyah lekeler ucusan balonlar ısık hızında gelip giden ısık topu tarzı seyler :( sağ gözde digerine göre cok bozuk duruyo bi gitsem iyi olcak dohtur beylere :D damladan korkıcaz derken gözleri ihhmal etmiyek :D              http://www.kurumsalhaberler.com/ ... cusmalarina-dikkat/

okinkurt
14-03-2012, 15:03   |  #44  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Kaba taslak böle cınlama artı bu insanın hayatını olumsuz etkiliyor Ağlıyor bu arada siyahlar sabit degil kafalarına göre takılıyolar :D pc işi pahallı merak maddi anlamda değil sağlık anlamında bazen hic bulasmasaymısım keske diyorum :)

Son Düzenleme: okinkurt ~ 14 Mart 2012 15:05
Kapalı Hesap (230936)
14-03-2012, 15:12   |  #45  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj
Kaba taslak böle cınlama artı bu insanın hayatını olumsuz etkiliyor Ağlıyor bu arada siyahlar sabit degil kafalarına göre takılıyolar :D pc işi pahallı merak maddi anlamda değil sağlık anlamında bazen hic bulasmasaymısım keske diyorum :)
Hmm, sendekiler siyahmış. Benim gönderdiğim ikinci resimdeki hergün oluyor. Birinci resimdeki olay karnım açken oluyor. Sanki böyle sarı ampule bakmışımda onun ışığı gözümü almış gibi oluyor. Üçüncü resimdeki olay ise ani hareketlerden kaynaklanıyor. Birgün yataktan hıphızlı kalkmıştım, böyle mangal yaparken kıvılcımlar çıkar ya öyle kıvıcımlar geldi gözüme, ondan sonra üçüncü resimdeki olay oldu.. Genelde migreni olanların oluyormuş üçüncü resimdeki olay.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 14 Mart 2012 15:14
okinkurt
14-03-2012, 15:44   |  #46  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Aynı ampulün ısıgı kalıyor gibi bendede var mesela ampulü sağ yanıma alıp ileri baktımı biri isik tutuyomus gibi parlaklıklar görüyorum sende sanırım 3. resim merceğin kenarlarını görüyosun heralde ne olcak bizim halimiz :D bende berbat resmen bi suya siyah sulu boya karıstırıp gözümün icine dökmüsler gibi doktora gidicem bi damla damlatıp göz bebegini büyütüp bakıyolarmıs ancak biri gözümde kasılmalar kaldı demiş 2 hafta bayada sitem etmiş bu işler böle bi damla kastırcak digeri düzeltecek ticari iş dige biraz tırstıö doğrusu yalan yok ama mutlaka iyi bir doktara gitmeli hatta 3 doktora gitmeli 2 sinin ortak söledigi çzöüm denenmeli bazen ameliyatla gözü temizliyolarmıs ins düzelir sennide benimde gözlerimiz gözler cok önemli bu arada gözünde ısık cakmaları sık oluyosa git bi doktora retina yırtıgı yüksek oluyormus bu durumlarda bu ucusmalar tansiyondanda oluyormus asırı tansiyon yapıyor bende var biraz cünki bi anda ortaya cıktılar sanırım stres te yapıyor yanlısmıyım bilmiyorum ama sende benim gibi kafaya takıyosun bazen heralde bu olayları buda strese ve nefes darlıgına neden oluyor :D neyse gardaş bende senin konuyu katlettim biraz k.bakma ortak derdimin oldugu birini görünce dayanamadım yasamayana anlatamıyosun bunları :) bilmiyolar cünki durumu derdi veren sifayıoda verir ins gececekkkk :D .

okinkurt
14-03-2012, 15:49   |  #47  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

bu arada doom3 ü indirdim :D 2 günde acıldı ekşınlı sahnelerde kasacak gibi hissettim düşük ihtimalde olsa kapadım eheh benim pc optimize özürlü worms bile kasabiliyor bazen dengesiz :D cok merak ediyorum oyunu ama pc ye ara vercegime söz verdim ahaliye bekleyecez mecbur bu ucusmaları evdekielre diyince ilk tepki bırak su pc yi oluyor :D:D::D

Kapalı Hesap (230936)
14-03-2012, 15:54   |  #48  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj

Bendede öyle oluyor, ampulu yanıma alınca biri gözüme yan taraftan ışık tutmuş gibi oluyor. O normal heralde.
Valla dediğin gibi hastanın halinden hasta olan anlar. İkimizin gözleride elden gitmeden baktırmak lazım :D

İnşallah düzelir gözlerimiz.. Bilgisayar ekranına fazla bakmazsak iyi olacak. Bak ne yapalım biliyor musun.. Bir süre bilgisayarı hiç açmayalım. ( Biraz zor olacak ama dayanmak lazım sağlığımız için) Bakalım kulağımızdaki çınlama ile gözümüzdeki noktalar azalacak mı ne dersin?  Ne kadar ara vereceksin bilgisayara. Bende o kadar ara vereyim bakalım. Bırakalım şu bilgisayarı bir süreliğine.

Bizim evdekilerde öyle.. Anne diyorum benim başım ağrıyor diyorum. Aynen verdiği cevap böyle.
"O bilgisayarın başında otur daha sen.." Kahkaha

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230936) ~ 14 Mart 2012 15:59
okinkurt
14-03-2012, 16:02   |  #49  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

bugün 14 mart 20 mart a ne dersin 6 gün bi deniyek kısa bi süre ama bizim gibi pc bagımlıları icin 3 aya bedel olur kesin bu arada msn kullanıyomusun ? :D kullanıyosan ö.m at senin mail i arada konusurz tabi sakıncası yok ise :)

Kapalı Hesap (230936)
14-03-2012, 16:06   |  #50  
OP Kapalı Hesap
771 mesaj

Tamam, deneyelim 20 Mart'a kadar.. Ama sadece msn'de konuştuktan sonra kapatacağız tamam mı? Öyle uzun süre bakmak yok.. :D  Geldi mi mesaj?