Arkadaşım bazen banada oluyor bilgisayarın kasasını açıp tozunu sildikten sonra ekrana hiç bişey gelmiyor.Ramleri çıkartıp düzgünce takınca görüntü geliyor.Bence görüntü gelene kadar ramleri düzgünce çıkarıp tak.Kolay gelsin...
+-1000 TL ye Oyun Bilgisayarı+Monitör.
Tozla alakası oldugunu sanmıyorum çünkü bilgisayar daha bügün toplandı.Hiç kullanılmadı.Toz olması zor ama yorumun için teşekkürler.
Sorun belli oldu.
Ekran kartı çıkışı en alttaki üst üste 2 çıkış. Muhtemelen Monitör'ün Analog çıkışlı ama ekran kartın DVI çıkışlı tabi haliyle girmiyor. Sende yukardaki mavi kısma takıyorsun :)
evet nasıl halledebilirim?
Ekran kartının yanında DVI > Analog dönüştürücü olması gerekiyordu. Eğer yoksa aldığın yere danış ya da satın al ucuz birşey zaten 3-5 TL Maks. 10 TL'dir.
evet analog yok.. Atilla'nın dediği gibi bi tane dönüştürücü alırsınız olur biter :D ama koskoca Forum İstanbul'da bi tane VGA-HDMI bulamadım ya daha ne diyeyim... bu arada sizin kablo 2.5TL :D bu gün bowlinge gittiğimde görmüştüm xD kablo değil zaten küçük bi parça :D
Dönüştürücü zaten ekran kartıyla birlikte verilmiş.Diğer bilgisayara Xp yi kurdum.Çoklayıcıylada 2 bilgisayara interneti getirdim.Tek sorun 2 bilgisayar var ama 1 klavye + maus var :D bu bilgisayara 1 klavye maus daha alınması lazım.Neyse yardımınız için çok teşekkür ediyorum :)
Görüntü işi halledildi mi ? O önemli. Mouse, Klavye ayrıntı 15-20 TL'ye alınır :)
Evet görüntü işi halledildi.Şuanda satın aldıgım bilgisayardan yazıyorum.Programları kurdum.Ama daha hiç oyun kurup denemedim ekran kartını.
Bu arada herşey için teşekkür ediyorum :)
Önemli değil. Tekrar hayırlı ve geçmiş olsun :)
Oyunların FPS'lerini isterim :)
Fraps ile FPS'leri bi konu açıp paylaşırsan aynı ekran kartı alacaklar için yol gösterici olur ;)
Tamam gta 4 gibi oyunları indirip kurayım ondan sonra fps leri paylaşırım :)
Ayrı konuda 3-5 ağır oyun'u paylaşırsan güzel olur :)
GTAIV
Mafia II
Crysis
Crysis Warhead
Call of Duty : Modern Warfare 2
...
...
3-5 oyun işte :)
Oyundan çok ne var :))
Gta 4 iniyor şuan 21 saat var ama 2 güne anca iner.
xD oyunu indirmek yerine önce benchmarklarını indirip denerseniz dha kolay ve hızlı olur :D oyunlar inince oyunları da koyarsınız :D merakla bekliyoruz :D yakın olsan veriyim bnm DWD kutusunu xD dün 1 poşet CD çıktı pc nin yanından xD daha da var xD
Ben de bi ara arşiv vardı bilgisayarım kaldırmasa bile o oyunu indirirdim. 4 sene evvel ilk defa DVD-RW ve boş CD/DVD sahibi olmuştum o heyecanla çevremdeki herkesden oyunları alıp kopyalamıştım :))
2 sene önce oyun oynamayı temelli bıraktıktan sonra (Sadece PES serisi oynarım artık heralde :) ) ona buna derken CD'leri azalttım. Sanırım bi 300 tane oyun vardı. PCNet, Byte, Chip'in DVD'leri, İngilizce eğitim CD'leri, Windows CD'leri, Diğer işletim sistemleri CD'leri de cabası :))
Siz hesap edin :)))