Başlıkta Belırttıgım İŞlemcıyı Kullanıyorum Turbov Evo Programı Ile 3.7 Ghz Yaptım Yalnız 4.2,ye Çıkardıgımda Mavı Ekran Hatası Alıyorum Galıba Voltaj Yukseltmek Gerekıyo Bu Konuda Banada Akıl Verecek Yardımcı Olacak Bırısı Varsa Ve Yardımcı Olursa Çok Sevınırım Yardımlarınızı Beklıyorum
1090 T 4.2 Ghz Yapmak Istıyorum
hiç gerek yok egonu tatmin etmek için boşuna işlemcini riske atıyosun bende de aynı işlemci var ben 2 çekirdeği kapattım 4 çekirdekli olarak kullanıyorum 3.8 ghz de çok da iyi oluyor
Doru Soluyosunda Iste Nebılıyım Senın Dedıgın Gıbı Egomu Tatmın Etmek Istıyorum Belkıde Kafama Takıldı Dunden Berı:)
ama bak benim gibi yapabilirsin bazı oyunlarda phenom 2 x4 3,70 ghz olduğu için daha iyi performans veriyor bizim işlemcilere göre sen de 4 çekirdek açık 3.80 ghz de kullan 4 ghz yapınca işlemci otomatik inip çıkmıyor yani benim işlemci 800 mhz lere kadar iniyor lazım olunca 3.8 ghz e çıkıyor buda işlemcinin zaha az yıpranmasını sağlıyor daha uzun ömürlü olur sen dediğimi yap yeter
2 Çkırdegı Kapat Dıyosun Denemekde Fayda Var Benbı Bıos Yapıp Gelıyom:)
w7 Guncelleştirmesı Yukuluyo Bıtsın Kapatırım Yalnız o Olay Zaten Var Yanı Boşta 900 Lerde Gerektıgınde 3.8 e Kadar Çıkıyo İşlemcı
ama 4 ghz üstüne çıktığında o olayı yapmıyor ve oyunlar da 6 çekirdek kullanmadığı için yüksek ghz li 4 çekirdekli işlemciler daha iyi performans veriyor 3.8 ghz ideal fazlası na gerek yok
Anladım Ewlh Denıcem Soyledıgını Emın Ol:)
Tmm,dır Hocam Hadı Hayırlısı:)
oh misler gibi işlemci işte en az 6 yıl idare eder bizi bunlar bende zamanında egolarımı yendim i5 işlemcim vardı sattım x6 amd aldım iyikide almışım gerek yok i7 lere filan ona vereceğin para farkına ssd al daha iyi performans veriyor ki bende 60 gb ssd kullanıyorum süper oluyor
İşlemci 6 Yıl İdare Ederde Ekran Kartı Edermı O Muamma Şu Ekran Kartını Aldıgıma Nekadar Pişmanım Bılemessın
http://www.anandtech.com/bench/Product/362?vs=146
kendin bakabilirsin linkde yüksek ghz li işlemci oyunlarda ve birkaç uygulamada daha hızlı olduğu için daha iyi sonuç almış artık bizde bu 4 çekirdek ve 3.8 ghz işlemciyle daha iyi performans laıcaz ve ilerde 6 çekirdek ihtiyaç duyulduğunda kapalı olan 2 çekirdeğide açarız
1 Gerçekde Dogru Sonuçlar Ole Gosterıyo O Konuda Yardımcı Oldugun Icınde Teşekkur Ederım
2 Ekran Kartı Sapphire 6870 Çok Pısmanım Cunku Butun Oyunlarda Ben Burdayım Dıye Bagırıyor Kart Ve Geçenlerde Temısledım Ondan Sora Bıraz Donma Fılan Yapmaya Basladı Ayarlarıyla Oynadım Ekran 2,ye Bolundu Her Gırdıgım Oyunda Bende Format Attım Son Çare Bakalım 007 james Bond Oynadım Hersey Iyı Gıbı Ama Ilerlerde Anlıcaz
ekran kartının varsa bir link ini verir misin sende daha önce HD6950 yok muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum beide ekran kartını alalı ne kadar oldu
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=56095 Bu Lınk Hayır 6950 Yoktu Bırıyle Karıstırdın Heralde Valla Heralde 7 8 Ay Olmusdur Tam Hatırlamıyorum Ama O cıvarda
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=56095 Bu Lınk Hayır 6950 Yoktu Bırıyle Karıstırdın Heralde Valla Heralde 7 8 Ay Olmusdur Tam Hatırlamıyorum Ama O cıpeki çok mu sesli çalışıyor bide gördüğün en yüksek sıcaklık değeri nedir en fazla kaç derece oldu kartın
Ya Sole Soylıyım Bazı Oyunlarda Fan %40 Lara Kadar Çıkıyor Bazılarında Kart Acayıp Bağırıyor Bı Ara Deneme Yaptım Tam Yukde 50 55 Derece Arası
sende ati crystal dan kartın fanını auto dan al en düşük ayar a sabitle kart zaten fazla ısınmıyor 90 derece den sonra tehlike ama senin kart 55 derece oluyor hadi olsun 80 derece bişey olmaz fanı sabitle daha sessiz olur bu sayede
Onu Bende Dusundum Ama Bişey Olur Dıe Tırsdım Açıkcası
Sıcaklıklar Bu Sekılde 60 A kadar Gordum En Son 60 Ustune Çıkmadı Fanı Manuel Yapıncada Busefer Oyunda Kasmalar Oluyo Heralde Sıcaklıgın Etkısınmıdır Nedır
Sıcaklıklar Bu Sekılde 60 A kadar Gordum En Son 60 Ustune Çıkmadı Fanı Manuel Yapıncada Busefer Oyunda Kasmalar Oluyo Heralde Sıcaklıgın Etkısınmıdır Nedıneden kasıyor acaba çok enteresan kusura bakmada senin kart ne emmeye geliyo ne de anladı sen onu senin kart biraz ipnelik yapıyor idare edicen artık yada fan hızını biraz daha arttır atıyorum kasıyor diyorsunya % 20 deyse % 30 yap bide öyle dene