Arkadaşlar 1100 tl bütçem var rahat oyun oynayabileceğim sağlam bir dizüstü almayı düşünüyorum.Önerileriniz nedir?Bugün gidip alıcam.
1100 TL DiZÜSTÜ(Oyun İçin)
Bende HP Pavilion DV6-2145et var.Hepsiburada.comdan aldım.Her oyunu açıyor.Rahatlıkla tavsiye ederim.2 Aydır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı.Hp kötü diyenlerede inanma.İstanbulbilişimde 1200tl ye var.Kaçırma bence.
masaüstü düşünmüyorumda akcanon söylediği pcye bir bakayım
1100 tl ye oyun bulman zor en az 1500tl
oyun için dikkat ediceklerin en az i5 işlemci 4gb ddr3 ram
nvidea için:300 serisi(330 335)
ati için:5600 serisi
bi tanede bana önerin metin2-knıght-silkroad-karahan tarzo oyunları oynamak istiyorum.
bütçe 1350 max. BABAM İSTİYO NE'YAPİM MASAÜSTÜ ALAMAM DİO
:=)
:=)))))
şu linkteki nasıl
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=46269
AMD Laptop tavsiye etmem. Mobil işlemcilerde masaüstü kadar başarılı olduğunu sanmıyorum.
arkadaşlar pavillion serilerini hepiniz dumuşsunuzdur gerçekten kötülemek için söylemiyorum arkadaşım pes 2010 oynarken aşırı ısınmadan dolayı takılıyor gerçekten tavsiye etmem ancak asus gpu teknolisi oldukça iyi bu yüzden asuslara bir bak derim saygılar
Bende HP Pavilion DV6-2145et var.Hepsiburada.comdan aldım.Her oyunu açıyor.Rahatlıkla tavsiye ederim.2 Aydır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı.Hp kötü diyenlerede inanma.İstanbulbilişimde 1200tl ye var.Kaçırma bence.
Her oyun derken ? Diyelimki heroyunu çalıştırdı peki grafik ayarlarını tatmin edebilecek bir seviyeye aldığınızda kasmadan oynayabildiğinize emin misiniz ?Bu arada benim sana tavsiyem 1200 tl ye laptop alıcaksan ( oyun için ) hiç alma daha iyi arkadaşlarında dediği gibi 1200 tl ye oyunları rahat oynayabilmek istiyorsan masaüstüsü almanı öneririm.
bi tanede bana önerin metin2-knıght-silkroad-karahan tarzo oyunları oynamak istiyorum.
bütçe 1350 max. BABAM İSTİYO NE'YAPİM MASAÜSTÜ ALAMAM DİO
:=)
:=)))))
şu linkteki nasıl
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=46269
Zaten bu oyunları yeni çıkmış olan laptopların %90 nı rahat bir şekilde kaldırır linkte verdiğin laptop işini rahatça görücektir ( bu yazdığın oyunlar için ) kolay gelsin