İlk defa en iyi 8 in içine girmeyi başaran A Milli Basketbol Takımımız yani halk arasında geçen adıyla 12 Dev Adam bugün saat 13:30 da Arjantin ile oynuyor.Hatta maçın 2. periodu şu anda.yaklaşık 1 dk sonra ilk yarı yani 2. periot sona erecek.Fark 10 sayı.Takımın çoğunda az da olsa sakatlık var ama oynama istekleriyle bu engeli aşıyorlar.
12 Dev Adam'ı yarı finalde görmek istiyoruz.Sonunda final ve şampiyonluk ta olsa iyi olur
12 Dev Adam'a başarılar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.su an 77-46 yenılıyoruz we 4.perıyot bu macı alamıycaz gıbı ama hadı hayırlısı ınsallah tuncab dedıgın gıbı yarı fınal,sampıyonluk goruruz
geçmiş olsun . çok şükür 2 ye katlanmadık . bütün bunlar bir yana 22 yaş ortalamsına sahip tecrübesiz bi kadro için büyük başarılar elde ettiler . onlara teşekkürler .
artık 5.lik için maçlar varmış
evet.ben az fark var diye öyle yazmıştım.ama gitti bizimkiler farkı 25 e çıkardı.olsun.dünya 5.liği de iyi bişey.
Doğru Da Arjantin Maçında Türkiye Dağaldı :(
Ben de üzüldüm ama dağılması normal aslında. Açık konuşayım ben galibiyet beklemiyordum. Takım daha yeni, biraz tecrübe lazım, birbirlerine alışmaları lazım. Ama 2010 da kesin ilk üçteyiz.
olmadı, ama iyi iş çıkardılar, kutluyorum takımımızı.
evet.gerçekten iyi mücadele ettiler.ama 5.lik maçları var.Dünya 5. si olmak da gurur verici bişey.
evet, geçmiş olsun, bir dahakine inşallah
genç kadro dedik inançlı çocuklar kendilerine güveniolar dedik son maçta resmen bitirdiler tüm maçlardaki güzelliklerini
bu kadar isteksiz bu kadar kötüde oynanmazki!!!
arjantin maç öncesi bizi ismiyle yendi!!!!
litvanyayı 11 sayı farkla yendik.5.liğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz.
Litvanya'yı tokatladık resmen. 12 sayı önde olup ta 11 sayı farkla yenilmek insana koyar biraz
bu gidişle 5. oluruz, hadi aslanlar, göreyim sizi!
olacağı varmış, buraya kadar geldik ya.
mucize 1 kere olur zaten buraya kdar gelmemiz bir mucize idi zaten
mucize değil bizim başarımız
Mucize ile alakası yok. Sistemli ve düzenli çalışmanın karşılığı bunlar. Hidayet ve Mehmet gibi disiplinsiz insanların takımdan atılmasıyla gerçek kadro şekillendi. Biraz daha tecrübe ve çalışma ile 2010 da kesin ilk üç bekliyorum ben.