Merhaba arkadaşlar.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 1200 tl bütçeye uygun masaüstü oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.
Son çıkan oyunları bile yüksek kalitede oynamak istiyorum.
Yardımlarınıza ihtiyacım var teknolojiye ve bilgisayar dünyasına çok uzak değilim ama doğru düzgün stabil çalışabilecek 1200 tl'ye maximum verimi alabileceğim bir bilgisayarı tek başıma toplayabilecek kadarda bilgi birikimim ve konuya hakimiyetim yok açıkçası.
1200 tl nakit verebilirim taksit istemiyorum kredi kartım yok.
Monitor+kasa düşünüyorum.Eski bilgisayarım casper 6-7 senelik artık komple değişmek istiyorum.
Sormak istediğim bir kaç soru var :
1-Eski monitörümü yeni toplanacak olan bilgisayarda kullanabilir miyim ? (Casper crt monitör)
2-Tahmin ediyorumki kullanamam eğer kullanamayacaksam 1200 tl bütçeyi aşmamak şartıyla monitör + kasa toplamak için yardımlarınız gerekiyor.
3-Online mağazalardan kredi kartsız nakit olarak ödeme yapabileceğim ( havale yada kapıda ödeme ) güvenilir bir firmadan almak istiyorum önerileriniz nelerdir ( vatan ve eksen var bunları biliyorum ama size göre hangisi daha avantajlıdır nakit ödemede )
4-Parçaları kendimmi birleştireceğim yoksa satın alacağım mağazanın parçaları birleştirip teslim etme gibi bir hizmeti olacak mı ?
5-Bilgisayarın garantisi parça parçamı olacak yoksa komple garantisi olacak mı ?
6-Senede sadece 1-2 kere kullanacağımı düşünerek birde yazıcı tavsiye edebilir misiniz ? (1200 tl bütçeye dahil değil )
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum en geç 1 haftaya alacağım bilgisayarı yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.