E6750 yi sıvı azot soğutma kullanarak 10 Ghz yapmaya çalışır erdem erdem bi yolunu bulsa cep telefonun işlemcisinede oc yapıcak 3.00 Ghz e çıkarıcak Erdem sana bir soru küçükken işlemcin kaç Ghz di
Erdem 200 Mhz di abi
E6750 yi sıvı azot soğutma kullanarak 10 Ghz yapmaya çalışır erdem erdem bi yolunu bulsa cep telefonun işlemcisinede oc yapıcak 3.00 Ghz e çıkarıcak Erdem sana bir soru küçükken işlemcin kaç Ghz di
Erdem 200 Mhz di abi
R3QU3ME6750 yi sıvı azot soğutma kullanarak 10 Ghz yapmaya çalışır erdem erdem bi yolunu bulsa cep telefonun işlemcisinede oc yapıcak 3.00 Ghz e çıkarıcakBenim takoza yapsın takozaEkranı renkli oluyormuş bir de
R3QU3ME6750 yi sıvı azot soğutma kullanarak 10 Ghz yapmaya çalışır erdem erdem bi yolunu bulsa cep telefonun işlemcisinede oc yapıcak 3.00 Ghz e çıkarıcak Erdem sana bir soru küçükken işlemcin kaç Ghz diOglum azota ne gerek var bir sürü para veriyon erdem abi onu fansız yapar erdem bir tek işelmciyi Q6600 de fan kullanır.Erdem 200 Mhz di abi
swordmaster_65Erdem O/C yi Erzurumda gece 02- 04 arası yapcakmış ne soğutucusu onun için soba lazımR3QU3ME6750 yi sıvı azot soğutma kullanarak 10 Ghz yapmaya çalışır erdem erdem bi yolunu bulsa cep telefonun işlemcisinede oc yapıcak 3.00 Ghz e çıkarıcak Erdem sana bir soru küçükken işlemcin kaç Ghz diOglum azota ne gerek var bir sürü para veriyon erdem abi onu fansız yapar erdem bir tek işelmciyi Q6600 de fan kullanır.Erdem 200 Mhz di abi
Bende E6750'e OC çekecem yakında yardımcı olursanız sevinirim.Yaklaşık 2.6GHZ'den 3GHZ'e çıkartmayı düşünüyorum.Erdemde çok abartmış bu OC işini yaa.
Ayrı bir konu acarsan yardımcı oluruz ama stok fanla yapma bu işi;)
Gerci pek yardıma gerek yok işlemci carpanlarını artır öyle kullan reset felan atar kitlenirse buna baglı olarak azar azar voltajları atır. sogutmana dikkat et tamaamdır.
beyler arkamdan çok şey yazmışsınız..benim o.c muhabbetim öyle değil bikerem.
başlıyorum:birgün AMD fanın yerine GLACİALTECH fanı takacaktım uğraştım uğraştım takamadım...sonra dedim olmayacak tekrar AMD fanı taktım ama güç girişini anakarta takmayı unutmuşum sonra üstüne birde güzel o.c yaptım core temp i açtım bide ne göreyim 82 derece...heralde macunu oturtamadım biraz bekliyim dedim..gide gide 102 dereceye kadar gitti..sonra aklıma güç girişini takmadığım aklıma geldi.....hemen taktım aradan 1 gün geçti yine bu sefer de 78 dereceyi gösteriyordu...bende uzun uğraşlarım boyunca yeni GLACİALTECH fanı takmayı başardım....ondan sonra da AMD fanından kasa fanı yaptım
gelelim ekran kartı konusunaa benim anlamadığım birşey var default ayarlarda 3d marktan daha çok puan alıyorum ancak o.c yaptığımda daha düşük alıyorum.neyseki 8800GT ile takas edip de kurtulucam...ilginize teşekkürler...bu arada egemen abi VERİTECH hala sağlamhani bi söz vardır ya denizden babam bile çıksa yerim diye bana uyarlarsak...mağazadan celeron çıksa dahi o.c yi yaparımkolay gelsin herkese...
aklıma gelmişken benim bozuk N70 ede bi ayar çekeyim olmazsa macun falan sürerim
ayrıca şunu söyliyim..HD3870 imi 8800GT ile takas yaptığımdan dolayı anakartı MSI P6N SLI aldım:)
Erdem olm sen akıllanmazsın.. OC sevdasına sattın AMD'yı...
o.c ile alakası yok ya...20-30 kadar param gidecek intel için ama bundan sonra AMD almam ya pek hoşnut bırakmadı beni....
inteli de fansiz kullan bakalim.
neyse degişikliklerin, aldiklarin felan hayirli olsun. ins. aglamazsin sonunda...
AMİN!!!!!sağolun ilginize....az dalgam geçilmemiş dün akşam..
Ulen erdem sen bize msnde çoklu konuşmada ne diyordun intel kadar dandik bir işlemci görmedim 5600 ü aldım AMD nin değerini anladım demiştin ayrıca forumdada AMD yi öven yazıların var örneğin AMD mi intelmi başlığında
R3QU3MUlen erdem sen bize msnde çoklu konuşmada ne diyordun intel kadar dandik bir işlemci görmedim 5600 ü aldım AMD nin değerini anladım demiştin ayrıca forumdada AMD yi öven yazıların var örneğin AMD mi intelmi başlığındaBir İntel'ci daha aramıza katıldı,Hayırlı Olsun..Ee Requem,napalım 3'e 1 konuşuruz artık.
Yakında seni de intelci yaparız,merak etme.. (Biraz zor olucak ama..)
Evet bir intelcimiz daha oldu ayrıca erdemin aldıgı sisteme Allah sabır versin napalım artık:)
Birde su sogutma alacakmıs yaw:)
cimbomlular hep Fenere dönüyor.
egemengigacimbomlular hep Fenere dönüyor.Hadi ya yok öyle birşey burda yanıldın işte
egemengigacimbomlular hep Fenere dönüyor.
ben hep FENERBAHÇELİYDİM...ayıpsın abi
Arkadaşlar beniu nutmayın bende İntelciyim.
erdem187Her zaman öyleydi,Öyle KALICAK..!egemengigacimbomlular hep Fenere dönüyor.
ben hep FENERBAHÇELİYDİM...ayıpsın abi
tamam yeter INTEL-AMD, GS-FB muhabbeti...
"şimdi,, dağılın ulan!!!!"