Arkadaşlar böyle birşey mümkünmü, nasıl yapabilirim ???
1280x800 boot etmek ???
Ne demek istedin daha açık anlatırmısın!
çeşitli yazılımlarla farklı ekranlar koyabilirsin oraya, ama orjinal windows açılış şeklini değiştiremezsin asla. ayrıca farklı yazılımlarda denesen sonuç büyük ihtimal öyle olucaktır çünkü windows o ilk açılışta ekran kartı/görüntü sürücülerini yeni yeni yüklemeye başlıyor, o amblemin geldiği anda tüm sistem en basit haliyle çalışmakta. bendede geniş ekran var :)
Anormal bir durum. o ekran hertürlü ekran düşünülerek tasarlanmıştır. aslında siyah arka plan üstüne başlangıç animasyonu yerleştirilmiştir, yani kenarları boştur ve animasyon sündürülmeden ortalanmış küçük bir imajdır, diğer yazılar da o esnada iliştirilir (windows başlatılıyor). Neredeyse bütün monitör ebatlarında windows 7 yi denedim hiç sizinki gibi bir soruna rastlamadım, gerçekten ilginç bir durum. Aynı bilgisayara başka monitör takarak deneme şansınız var mı?
Anormal bir durum. o ekran hertürlü ekran düşünülerek tasarlanmıştır. aslında siyah arka plan üstüne başlangıç animasyonu yerleştirilmiştir, yani kenarları boştur ve animasyon sündürülmeden ortalanmış küçük bir imajdır, diğer yazılar da o esnada iliştirilir (windows başlatılıyor). Neredeyse bütün monitör ebatlarında windows 7 yi denedim hiç sizinki gibi bir soruna rastlamadım, gerçekten ilginç bir durum. Aynı bilgisayara başka monitör takarak deneme şansınız var mı?1920*1080 full hd bir ekrandada(dvi-hdmi çıkış üstünde) denedin mi? eğer gerçekten öyleyse başka şeyler deneyebilirim, ama dediğim gibi o sırada tam destekli sürücüler devrede olmadığından benimki gibi yüksek ve geniş çözünürlükler tam desteklenmeyebiliyor, o yüzden orda hafiften dikey-yatay oranı farklı oluyor o kadar. başka geniş ekranlardada kullandım 7'yi onlardada benimki gibi oluyordu...