tekir croosfire da varmış bunda yani bunu alsam ilerde aynısından birtane daha ilave edebilirim dimi o zman nasıl olacak 2gb 500bit mi olacak daha avantajlı olurum yaniNeredeyse öyle olur. Çünkü crossfire düzeninde tam olarak iki katı performans almazsın. Yani toplamda %70-80 civarı bir performans verirler. Tam 2 katı olmaz.
1300 Tlye Oyun Pc si Önerirmisiniz ?
- 1
- 2
yinede 1gb 256 bit alıp 300tl vereceğime bunları alırım daha iyi bak bu çok güzel bi bilgiydi çok işime yaradı saolun ekran kartı tamam kesin bunu alıyorum indirim olsun olmasın anakartım ve işlemcimide yazıyım onlar hakkındada yorum alalım asusm5a97 ddr3 2133mhz anakart amdfx x4 4100 3.6 12mb işlemci bunlar nasıl biraz daha yükseltebilirim çıtayı isterseniz
böle olucak özellikleri hemen hemen
Anakart olarak Asrock Extreme3 970 veya 990 öneririm. Üst sınıf bir anakart olmasına rağmen daha uygun fiyatı. İşlemci uzun süre işini görecektir. İstersen FX-6100'üde tercih edebilirsin.
Aslında forumda böyle şeyleri konuşmak çok doğru değil ama, internetten indireceğin bir Windows 7'yi yükleyeceksin. Para varsa orjinal al ama baya pahalı oluyor orjinalller. İşletim sistemi olarak Windows 7 Ultimate, Professional ve Home Premium x64 tercih etmelisin. Benim önerim Windows 7 Ultimate x64.
boşve xp yi windows 7 64 bit kuracan 4gb ramin olacağı için
torrentten indirirsin kasayı aldığın zaman
Bu tür şeylerden anlayan kimse yok mu çevrende? Bir yerden Windows 7 DvD'si bulacaksın o kadar. Çok zor olmasa gerek. Oyun satan kişiler işletim sisteminide yine aynı şekilde 5-10 TL'ye satabilirler.
sen bilgisayarcıya götürürsün hem kurulumunu yaptırırsın hemde format attırırsın
kendin kuramassın zaten bana getir kurıyım diyecemde olmuyor işte orjinal formatta çekerdim gerçi teknobiyotik.comdan alırsa topluyorlar test ediyorlar linux atıp gönderiyorlar
- 1
- 2