15 adet bilgisayar bulunan bir internet kafemiz var. internet'e INCA AMX-CA81R 1 Port ADSL Router ile 256k TTnet üzerinden bağlanıyoruz. Online olarak MSN ZONE oyunlarını yani Age Of Empires oynayamıyoruz. DMZ ayarını enable yapıp DMZ host IP kısmına girdiğimiz IP ile ancak bir bilgisayar oyunlara girebiliyor. Daha önce çok sayıda forumu ziyaret ettim çeşitli bilgiler edindim, MSN zonenin portlarını girdim fakat bunlarda fayda etmedi. Tüm makinalarda Firewaal güvenlik duvarını nasıl kaldırabilirim?? Açıkçası tüm bilgisayarlar ile sorunsuz şekilde oyunlara girebilmek için ne yapmalıyım? Saygılarımı sunuyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
15 Pc bulunan bir kafede Freewall disable edilmesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
218 mesaj
dmz bölümüne bir tane ip girip enable yapacaksın.Sonra diğer bilgisayarlara dmz'ye verdiğin ipyi ver.Veya nat bölümüne gir modem ayarlarından, ve nat'ı disable yap.Bu şekilde modemin firewallunu iptal etmiş oldun.Şimdi de xp nin firewalluna geldi.Ağ bağlantılarına gir ağ bağlantılarını görüntüle'ye tıla ve çıkan lan bağlantısında özeliklere gir, gelişmiş sekmesindeki kutucuğu boşalt.Tamamlarla pencereleri kapat.İşlem tamamdr, şim di yeterince emniyetsiz durumdasın :)