arkadaşlar bugün yada yarın istanbuldayım buluşma yerini şişli olarak düşünüyorum yada taksim
ama anadolu yakası olmayacak malesef.Arkadaşlar cd ye siz bir fiyat belirleyin çünkü cd nin bir kendisi birde maliyeti var ben mümkün olan en cazip fiyatı derim.(amacım para kaznmak asla değil.)
150 tane kitap.
- 1
- 2
kardeş valla öyle olmaz, eğer cidden buluşalim diyorsan, herkes msne gelmeli grup olarak konuşma penceresi açılmalı vede konuşulmalı, bence öyle yapılmalıdır.
( oh oh iyi avrupa tarafi olacak
Arkadaşlar malesef uygunsuz hava koşulları dolayısıyla buluşmayı iptal ediyorum ama daha ii bir haberim var kitapları winrarla sıkıştırdım ve çok ii bir sonuç elde ettim.250 mb lık kitaplar 40 mb oldu onun için nette yayınlayacam ama domain lazım bir atne.Bilen lütfen haber versin
ben de burdayım bizi unutmayın heeeee
Haydi kolay gelsin...
ben de varım da ne zaman olcek bu iş acep
önümüzdeki pazar saat 14:00 da herkes müsait mi ki ne?
Haydi kolay gelsin...
bende sizlere elimdeki kaynaklardan vermek isterdim ama bende hiç kaynak yokki chip_recep dediğin gibi web sitesine koyardan daha güzel olur bende indirmek isterdim onları. msnden indirmem imkansız çünkü 56k modem kullanıyorum. eğer öyle yaparsan allah razı olsun yapmazsan canın saolsun...
- 1
- 2