150 ücretsiz program[utanan Microsoft'dan]!!
Microsoft'un hazırlayıp ücretsiz olarak sunduğu, ama
utandığı için ortalıkta tutmayıp, bulunması zor yerlere sakladığı 150 yazılım.
Edit:ne olur,ne olmaz !oyuna gelmiyelim diye konuyu ciddi yerlere açmadım(hatta önce Eğlence böl.'e düşündüm).
Edit2:dışarı nasıl sızdı orası mechul.
Edit3:konu yabancı bir forumda tartışılmış.
Edit4:sizler ne düşünürsünüz bilmem ama ben Microsoft'un bu tip açıklar vereceğine ihtimal vermiyorum,işin içinde bir başka iş var gibi(rakiplerinin olabilir).Küçük\gözden düşürmek ...vs.
Edit5:herhangibir yazılım yüklemesi yapmayın,kullanmayın,sadece bakın geçin.
150 ücretsiz program[utanan Microsoft'dan]!
kusura bakma ama sacma bi konu olmuş, "utanan microsoft"??? zaten ordaki yazılımların cogu dikkat ederseniz Microsoft Research'den, yani geliştirme laboratuvarlarından. microsoft ve onun gibi diger sirketler sürekli yeni yazılım veya ürünler geliştirir ancak hepsi alan acık yayınlanmaz. cünkü herkesime hitap etmiyor olabilir, henüz tamamlanmamış yada sadece belirli üyelere dagıtıma acık olabilir, beklenildigi başarıyla sonuclanmamısta olabilir. senden hic beklemezdim böyle bi icerik, hani sakladıgı, gizledigi vs. programlar deseydin olurduda cok çocukça ve acemi bi icerikte bu. program geliştirmekten utanmak gibi bişey olabilir mi? yada "kimse görmesin yapim yinede orda burdada sakligim" gibi bi düsünce. eglence bölümüne acıp biraz daha farklı yapsaydında esprili bisi olurdu bari...
edit: listeyi iyice inceleyince ordaki bicok seyin aslında Microsoft'tan gelmedi gözüküyor zaten, başlıkta ondan diye yazmışlar ama...
Listedeki yazılımların bir bölümü zaten Microsoft Download Center linkine sahip. Yani isteyen indirebilir. Ama blogun Microsoft'a ait olmadığı kesin.
Yine de sağol.
elazigli
biz ne yazıyoruz sen neden bahsediyorsun?Allahını seversen ben Edit1 de ne diyorum?iyice okumadın mı?.Adın ne demiş,berber Ahmet,peki ne iş yaparsın?demin dedim.Saçma bulduğumu,eğlence bölümüne açmayı bile düşündüğümü söylüyorum ,sen kalkmış kusura bakma ama saçma yazmışsın diyorsun;Anlayışı olan bir adım öne çıksın kardeşim(başka ne denilir?)Tuncab teşekkür,senin kıymetini çok daha iyi anlıyorum:) sağol.
Edit4 ü de mi okumazsınız?alla alla.
baba edit yazıcagına not düşseydin keske, üste yazıp altına direk onları yazınca koyunca pekte dikkat etmemiştim(hata bende ama ona lafım yok kabul:), zaten var bi is bu konuda die düsündüm baya yazmadan viking'den gelmez die. altta "edit, edit..." olunca konu bizzat senden cıkmış sorada bunları eklemişsin gibi geldi, yoksa sana bi kastım yok biliosun...