1500 TL Toplama Bilgisayar

denga
12-07-2012, 11:26   |  #26  
Üye
Teşekkür Sayısı: 3
98 mesaj

doğrudur dengesiz ve borazancıyım lakin z68 çipsetli anakartların pci-e 3.0 destekleyebileceğini, piyasada halihazırda pci-e 3.0 ekran kartlarının bulunduğunu ve intel sandy-ivy bridge işlemcilerinin dahili pci-e denetleyicileri olduğunu biliyorum üstelik bilgisayarcı da değilim. sen bunları biliyor muydun ? çünkü geçen büyük iddialarla atladığın konuda fena yamulmuştun. burda intikam almaya çalıştın galiba ama burda da yamuldun. bu kadar yamulduktan sonra artık ben de senin yerinde olsam konuşmazdım.

asus'a nasıl anakart yapılacağına ilişkin önerilerin olursa iletebilirim, ingilizcem iyidir.

Kapalı Hesap (223846)
12-07-2012, 11:58   |  #27  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj

burakın bu işleri devlet su işleri  990 chıpsetli anakart alıp  sıvı azotla  dünya oc rekorumu kırmaya calışıcaksınız ?

cevabınız hayırsa benim önerdiğim anakart yeter de artar bile

black_flood
12-07-2012, 14:57   |  #28  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

İNTEL kim önermiş ben görmedim kafadan sakat insan beni  ASUS BENİ TUVALET TEMİZLİKÇİSİ  olarak alır fakat senide ALTIN ÇANAK YALAYICISI OLARAK ALIRLAR BU DA SENİN FARKIN İŞTE EN İYİ ÇANAK YALAYICISI OLABİLMEN  ben çanak yalayamıyorum malesef senin gibi alışı kuvvetli adamlara ihtiyaçları var.

kimse intelden bahsetmezken nereden intele değdirdin konuyu anlayan farsa açıklasın birisi bana.

Son Düzenleme: black_flood ~ 12 Temmuz 2012 15:00
denga
12-07-2012, 15:20   |  #29  
Üye
Teşekkür Sayısı: 3
98 mesaj

kardeş iyi güzel kaliteli lafları birbiri ardına çakıyorsun süpersin tamam da, bak yazı tarzından kaptırıyorsun heyecanını elin ayağın titriyor. üzme kendini bu kadar. bu arada bana yalak falan demeden evvel şu avatarını bi revizyondan geçir istersen. genç asrock'çular rahatsız olmuşlar, bizi microsoft'la mı aldatıyor diyorlar (senin tshirt'ünde de bi firmanın logosu yoksa beni silikon vadisinde assınlar)