1500 ytl civarinda bir laptop almak istiyorum... benim icin saglam olmasi beni uzun sureler idare edebilecek olmasi cok onemli.. uzun sureler internette duruyorum bu yuzden pil omru uzun olmali ve isinma sorunu cok olmamali... ayni zamanda football manager 2008 gibi oyunlari hizli call of duty gibi oyunlari orta seviyede oynamak isterim
"
Bu pc bana iyi gibi geldi ama pek anlamam bu islerden yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum tesekkurler...
1500 ytl civarinda bir laptop?
beğendiğin laptop gayet güzel. özellikleride markasıda çok iyi sağlam bir marka bende dell kullanıyorum. 2 seneyi geçti alalı defalarca düşürdüm, darbe aldı ama kasasındaki çiziklerden başka bir hasar oluşmadı. sana birde hp pavilion dv2730et bu laptopu tavsiye ediyorum vatan bil. kampanyada şuan bunuda bir gözden geçir piyasa fiyatından oldukça aşağıda.
tesekkurler aslinda uzun suredir bakiyorum laptolara birtek dell den kimse kotu bahsetmemis benim cekincem ekran karti ile ilgili daha cok bu dell laptopta. ne seviyedeki oyunlara calistirabilirim ve sanirim paylasimli tam anlamadim! bana ne zarari olur bunun?
tesekkurler...
Arkadaşım iyi tercih yapmışsın Dell seçmekle öncelikle bunu söyleyeyim. Ama laptop bir kere alınır mantığıyla sana bir önerim olacak müsadenle; Marka yine Dell ve normal piyasa fiyatı 2250-2350 YTL arası,
bu linkte ise göreceğin gibi DELL 1520 I5Q007 C2D T8300 2.4GHZ 3GB 250GB VH modelinin şu andaki fiyatı KDV Dahil 1783 YTL ve Bonus a 10 ay sıfır faiz. 256 MB to 1 GB GeForce 86000 GT ekran kartı var. 250-300 YTL fazla ver pişmanlık yaşama, gönül rahatlığıyla kullanırsın. Nasipse bende bugün bu laotop u almaya gideceğim, 1,5 aydır heryere baktım bundan iyisi bu fiyata yok diyebilirim. Toshiba dada güzel makinalar var uygun fiyata ama özellikler bu laptop dan düşük kalıyor. Dell derim başka bişey demem :) Şimdiden hayırlı olsun.
tesekkurler herkese oncelikle dellden baska bir marka almayi dusunmuyorum cunku her yonden en dogru tercih dell gibi duruyor.. kendimi biraz zorlayip 1700-1800 ytl lik bir seyde alabilirim. masaustu bir bilgisayarim var onu satmayi dusunuyorum ama ikinci el pc piyasasi ne durumda bilmiyorum acikcasi. bir kac dell model arasindan karar vericem artik. zaten 1 ay sonra alicam su an yeni zelanda da bulunuyorum ama buradada laptop fiyatlari neredeyse ayni...
tesekkurler tekrar
ALAYINA TOSHİBA GİDER DERİM BAŞKA BİRŞEY DEMEM ÇÜNKÜ JAPONLAR İŞİNİ BİLİOR
Dell dizüstü aldım www.pctedarik.com dan çok memnunum incelemeni öneririrm