1500ytl'ye pc toplamama yardım eder misiniz?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
LaNeTLi
09-04-2006, 18:16   |  #26  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj

ben kaçmıyorum senin tavrın komik.
benim yazdıgımı okusaydın kaçmadımı anlardın

siz amdciler hep durda iyi bu oyunda söyle daha iyi gibi yazıyorsunuz.

ben size rakma verin diyorum kesin konusun diyorum siz bana sunu ifade edin ara bellek feri yolu hızı vs. yani bunları açıklayıp amdin kötü oldunu söylemek bukadarmı zoruna gidiyor.
sen işlemcini 2,2 den 2,5 cıkartıyon belki ama intelde overclocka gerek yok zaten 3,2 3,6 işlemcileri var puhahahaha

sana kolay gelsin birdaki yazın korkak değilsen gel ara bellekler uzerine ve frekans hızlarına göre yaz banada kaçıyo deme sen bana hız bakımından söyle. neden söyleyemiyon cunku amd fasa fiso benin dedigim gibi:)

AMD BEŞ BARA ETMEZ ZUAHAHA

egemengiga
09-04-2006, 18:22   |  #27  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

sanirim link e bakmadin. 135$ lik bir AMD 205$ lik intel islemcilere kafa tutuyor ve oyun testlerinde geicyor. ishte rakam ishte link : http://www.tt-hardware.com/modul ... le=article&sid=7980

ben ne AMD yi tutuyorum ne intel i. ne nvidia yi ne ATI yi. durum neyi gosteriyorsa o urunu alirim. suan icin AMD 1 numara intel isini yap sonra gel onu solla...Kahkaha

imzamda belirttigim gibi "...CAYLAKLAR DA AZDI SONUNDA OLDU OLAN..."

Son Düzenleme: egemengiga ~ 09 Nisan 2006 18:25
LaNeTLi
09-04-2006, 18:25   |  #28  
Üye
87 mesaj

BANA KAÇAMAK CEVAP VERME YUKARDA YAZIDIKLARIMI DREK CEVAP VER HADİ BEKLİYOM
SİZ YORUM YAPIYORSUNUZ
SU OYUNDA DAHA İYİ VERİM ALDIM SU PROGRAMDA BÖYLE VERİM ALDIM DİYE COK KOMİK.

SİZ KAFANIZA GÖRE ATIYOR TUTUYORSUNUZ.SİZİN YORUMUNU BENİ İLGİLENDİRMEZ

RAKAMLARI KARŞILAŞTIRIN YETERLİ BUNUN ÜZERİNE DAHA NE YORUM YAPIYON.

SİZ HER ZAMAN AMD Cİ OLARAK RAKAMLARIN ALTINDA KALMAYA MAHKUMSUNUZ ZUHAHAHA

SİZİN GİBİ DERSEM BENDE EN İYİ İŞLEMCİ CELERON A 300MHZ DİYORUM ZUAHHAHA

O İŞLEMCİYLE KİSE YARIŞAMAZ.

AMA BU BENİM DÜŞÜNCEM SENİN YAPTINDA AYNI BU BANA SALLAMA BİR İŞLEMCİYİ ÖVÜYON DURUYON RAKAMA GELİNCEDE CEVAP VERMİYON :)

KAÇ BAKALIM ZATEN SİZ HEP OVERCLOCK VE KAÇIŞ ÜZERİNE ÇALIŞIYORSUNUZ ZUAHHAHA

BEN KAÇMAM SEN LAFI NERESİNDEN ANLADIYSAN ....

BANA LAFIMIDA BOZDURUYON UTAN KENDİNDEN

LaNeTLi
09-04-2006, 18:28   |  #29  
Üye
87 mesaj

TESTE BAKMAYA GEREK YOK BENDE BİR TEST YAPARIM İZDE ŞAŞIRI KALIRSINIZ

BEN BURDA SADECE INTELİ SAVUNUYOM AMA BANA 3 KİŞİ BİRDEN YANIT YAZIYOR TEK BULDUNUZ GALİBA BENİ SALLIYORSUNUZ

BİR AMD CİYİ 3 TANE İNTERCİ SUSUTURDEMİ ?

BEN BU YÜZDEN YAZMIYOM HANGİNİZE CEVAP VEREYİM

TESTLERE GELİNCE NEYE GÖRE YAPTIKLARINI VE GERCEKLİK ORANLARI HER ZAMAN TARTIŞILMIŞTIR

Banned
09-04-2006, 19:03   |  #30  
Banlandı
1,204 mesaj

seni araya aldık haşat edicez.

intel neden daha yüksek frekansda çalışan işlemcileri üretmeyi durdurdu biliyonmu

çünkü çok ısınıyorlardı.sen ghz ye bakacagına yapılan testlere baksana

eferik
09-04-2006, 19:06   |  #31  
Taze Üye
13 mesaj

size kendi sistemimi önereyim

915p yonga setli bir anakart (bende intel 915pcyl var)[115$]
p4 3.0 ghz prescott[200$]
kingston 512mb ddr2 533mhz[90$]
geforce 6600 256 mb[110$]
dvd yazıcı benimki philips 1640p)[70$]

kasa, monitör, hoparlör, klavye-mouse opsiyonel.
piyasadaki, tüm oyunları çalıştırır. çoğu fiyat/performans açısından iyidir.

CU_GS7
09-04-2006, 19:07   |  #32  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
LaNeTLi
TESTE BAKMAYA GEREK YOK BENDE BİR TEST YAPARIM İZDE ŞAŞIRI KALIRSINIZBEN BURDA SADECE INTELİ SAVUNUYOM AMA BANA 3 KİŞİ BİRDEN YANIT YAZIYOR TEK BULDUNUZ GALİBA BENİ SALLIYORSUNUZ BİR AMD CİYİ 3 TANE İNTERCİ SUSUTURDEMİ ?BEN BU YÜZDEN YAZMIYOM HANGİNİZE CEVAP VEREYİM
TESTLERE GELİNCE NEYE GÖRE YAPTIKLARINI VE GERCEKLİK ORANLARI HER ZAMAN TARTIŞILMIŞ
Forumlarda bütün mesajı büyük harfle (CAPS LOCK ON) yazmak genel forum adabına aykırıdır..Buna lütfen dikkat et..

Bağırdığımı ifade ediyorum, diyorsan noktalama işaretleri duyguları ifade etmen için yeterlidir..Ayrıca smileyler de mecut..

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 09 Nisan 2006 19:07
LaNeTLi
09-04-2006, 20:24   |  #33  
Üye
87 mesaj

bagırma konusunda evet bagırıyom ben .oyunlarslideşov sen halen soruma cevap vermedin yine konuyu başka tarafa cekiyon sen soruma cevap ver ara bellek vs. gibi konulara acıklık getir kaçma ısırmam merak etme:)

işlemcilerin cok ısınması ile alakası yok o dedigin artık daha fazla hıza gerek yok suan onun yerine işlemci performansını arttırıyorlar. ara bellek frekans hızı ht gibi işde seni aydınlattımı umuyorum. ona bakarsan 4,2 ghz bir işlemci vardı inteli eger sısnıyor diyorsan o zaman bu işlemcinin olmaması lazım o 4,2 işlemciyide bu formda biri yazmıştı.

hızsa hız performanssa performans

daha size nasıl anlatayım inteli aklıma başka birşey gelmiyor :)

LaNeTLi
09-04-2006, 20:27   |  #34  
Üye
87 mesaj

sen amd kullanıyon amdyi savunuyon ok problem yok herkez kendi malını kötü demez.

bende amd kullanıyom ama kötü demiyon güzel işlemci ama intel ile kıyaslamak yanlış çünkü kıyaslanacak birşey yok.

egemengiga
09-04-2006, 20:49   |  #35  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

tamam uzatmalayim artik. yoksa 40 sayfa olur bu konu. herkes dusuncesini kendisine saklasin. burada kimse kullandigi mali ovmuyor. mesele bende Asus5232AX CDRW var hic memnun degilim. bir de NEC 3540A DVDRW DL var cok memnunum. cevremdekilere optik suruculerde kesinlikle Asus tavsiye etmem. LG ya da NEC. bir urunu almadan once onu kullanmiyoruz demektir. peki o urun neden ve nasil aldik? piyasayi arastirarak, karsilastirarak... ve Bana hala AMD ci diyorsun. ben profesyonelim. ve 1,5 sene icinde intel yeniden liderlige oturacak. tabi AMD bos durmayacaktir... AMD ile aramda duygusal bir bag yok. senin intel ile igrenc bir iliskin olabilir belki ama bu bizi ilgilendirmiyor artik.

diger arkadaslarim da artik cevap yazmazlarsa sevinirim...

winterflame
12-04-2006, 17:13   |  #36  
Yeni Üye
27 mesaj

Bence AMD ve INTEL hiçbir zaman birbirlerine karşı çok yüksek skorlar kazanamicak. İki firma arasında da gizli bir kartel anlaşması olduğunu düşünüyorum.

Son Düzenleme: winterflame ~ 15 Nisan 2006 12:07