Ya 17'' monitör alıcam fakat kararsızım. Esasında gözüme kestirdiğim üç model var.
Samsung 753dfx
LG t710bh
Philips 107t51
sizce hangisini almalıyım veya önereceğiniz başka 17'' monitör var mı
17'' Monitör
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bence Lg listenden çıkart neden dersen çünkü Lg nin teknik destek ve tamir ağı pek yaygın değil eğer bana lazım olan bu değil diyorsan şunu söyleyeyim aldıktan kısa bir süre sonra bir çok sorunla karşılaşacağını garanti ederim ve samsung la philips arasında bir tercih yapman gerekir diyorum ve ikisininde kaliteli bir sorun çıkarmayacak çıkarsada teknik ağı yaygın markalar olduğunu söylerim sen bu iki marka arasında bütçene uygun olanını al. bu arada ben senin yazdığın philipssin modelini kullanıyorum çokta memnunum.
ya samsung yada philips al lgler bazen kötü bozuluyo ban tamircisiyim ordan biliyom elime geçen 10 monitörden 4ü lg 5i vestel öteki samsung
Monitörü henüz almadıysan bir de benim tavsiyeme kulak ver:
Hyundai Q790
Flat ekran, 1600 - 1200 75 Hz Max çözünürlük, 0,20 nokta aralığı.
Bu teknik özelliklerinin yanında boyutunun küçük, dış görünüşünün hoş olması da ekstrası.
Kendim bir hafta önce aldım acaip derecede memnunum. Şiddetle tavsiye ederim. Fiyatı 150 $ (KDV hariç)
samsung 753 dfx i ilk cıktıgında falan almıstım. baya memnunum.ama hyundai nin özellikleride gayet güzel görünüyor. bence secim samsung ve hyundai arasında olmalı. hangisi dersen bilemem cünkü hic hyundai q790 kullanmadım.
Herkese teşekkür ederim bugün gidip lg flatron f700b aldım(250 milyon) gayet güzel bi sorun da çıkmadı. Artık garantisi var bişi olursa yollarız servisine.
ehe..
garanti süresinde bi problem cıkmıoki.benim bildigim bütün lg ler 3 senelik garantili bittikten sonra flu göstermeye basladı :]