Gazete yazısında da öyle yazıyor, ona göre tek taraflı dedim zaten. Ya şurda eyri oturup doğru konuşmak o kadar zor mu. Sana o kadar video testleri gönderdim, havadan mı yapılıyor bunlar? Oyunlara göre performanslar değişiyor, sen metro 2033 oynamaya çalış bakalım veya BF3 gibi, i3 ile çakılır kalırsın veya Natural Selection. İşlemci bazlı oyunlarda 2+2 hyper threadingli işlemci darboğaz olur kardeş, bu bir gerçek.video testimi ? fx6300 bf3de %60 arasında kullanım oluyor fx6da 1 çekridek fazla ondada %80 kullanım olur darboğaz olmaz zağten oyun performansıda iyi daha ne istiyorsun
1700 civarı sistem
- 1
- 2
Gazete yazısında da öyle yazıyor, ona göre tek taraflı dedim zaten. Ya şurda eyri oturup doğru konuşmak o kadar zor mu. Sana o kadar video testleri gönderdim, havadan mı yapılıyor bunlar? Oyunlara göre performanslar değişiyor, sen metro 2033 oynamaya çalış bakalım veya BF3 gibi, i3 ile çakılır kalırsın veya Natural Selection. İşlemci bazlı oyunlarda 2+2 hyper threadingli işlemci darboğaz olur kardeş, bu bir gerçek.bunalr darboğaz halleri
i3 de %100 mü?he i3 de %100
al adamlar BF3 i3de %120lik bir kulllanımla oynuyor
2 çekirdeğin gücü yetmediği için full performans veriyor, ısınıyordur yazık.he i3 de %100
al adamlar BF3 i3de %120lik bir kulllanımla oynuyor