Peki pc yi neyle taşıycan vinçle falanla mı :D
17500 TL`ye Toplama Pc Önerirmisiniz Acil !
- 1
- 2
eğer ağır uygulama ve çalışmalar yapacaksan bekle arkadaşım 17500 tl cebinde dursun i7 ler daha dün tanıtıldı haftaya tüm dünyadaki dağıtım işleri bitmiş olur ne kadar doğrudur bilemem ama intelin dağıtımı tamamladığı haftadan sonrada amd fx buldozer 6 ve 8 çekirdeklilerini çıkartacak 128 bit
Sayısaldan deli para tutturdun galiba. 17500 Tlyi geç , 5000 tl'ye bile toplayamazsın.
sen 17500tl ye pc toplayabilirsin .. ancak aynı oyunda benim 1500tl lik sistemim de akıcı oynatır senin 17500tl lik sistemin de :D
bir gözün görebileceği max normal kare/saniye oranı 24-25 tir.. bunun ötesini örn 60fps yi de ayırt edersin ama bu çok az olur.. sen 17500tl lik sistem kurup 500fps alsan da senin gözünün göreceği 25 ile 60 fps arası olacak... yani benim 1500tl lik sistemim de zaten 60 fps de oynatıyor..
vel asıl kelam.. maceraya gerek yok.. ;)
tamam beyler 10000 i pc 7000 i chip online ailesine dağıtılacak %10 u benim şimdiden söyleyeyim :D
Sayısaldan deli para tutturdun galiba. 17500 Tlyi geç , 5000 tl'ye bile toplayamazsın.Normal bir sistem toplanır 3 ekran kartını sli yaparsın 5.000 tl olur.
Ama profesyonel sistem biraz zor.
http://www.teknobiyotik.com/dona ... es-ekran-karti.html
sadece ekran kartı 9 milyar
sen 17500tl ye pc toplayabilirsin .. ancak aynı oyunda benim 1500tl lik sistemim de akıcı oynatır senin 17500tl lik sistemin de :DKısaca gözün doysun demişsin anlaşılan o :)bir gözün görebileceği max normal kare/saniye oranı 24-25 tir.. bunun ötesini örn 60fps yi de ayırt edersin ama bu çok az olur.. sen 17500tl lik sistem kurup 500fps alsan da senin gözünün göreceği 25 ile 60 fps arası olacak... yani benim 1500tl lik sistemim de zaten 60 fps de oynatıyor..
vel asıl kelam.. maceraya gerek yok.. ;)
Normal bir sistem toplanır 3 ekran kartını sli yaparsın 5.000 tl olur.acaba o ekran kartından kaç tane satabilmişlerdir :D
Ama profesyonel sistem biraz zor.
http://www.teknobiyotik.com/dona ... es-ekran-karti.html
sadece ekran kartı 9 milyar
Önce işin mantığını çözmek lazım ki yorumlar da mantıklı olsun.
Öncelikle böyle bir sistemde herkesin önerdiği harddiskler olmaz. İllaki SCSI olmalı ve RAID kartı olmalı.
Sonra video render için SLI ya da CROSSFIRE seçeneği ve beraberinde bir de video capture kartı olmalı.
Ses için ise bilinenlerden ziyade kalite ön plana çıkmalı üst seviye ses kartları kullanılmalıdır.
Mesela ECHO LAYLA
Tabbiki anakart ve işlemci seçeneği de önemli olup çift işlemci desteği olan anakartlar düşünülmelidir. Bu durumda seçilen işlemcilerden de 2 adet alınmalıdır.
PSU, EKRAN, kasa gibi unsurlar elbette sisteme uygun ve zevke göre seçilecektir.
Bu unsurlar bir araya geldiğinde ise bu bütçe yetermi bilemem.
17500 tl ye bilgisayar alacagına bi daha mantıklı düşün
o sıfırın birini yanlışlıkla yazdın dimi?
- 1
- 2