1800 Dolara kablo olur mu demeyin, oluyormuş!

CHIP Online
29-09-2008, 11:20   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Süslü bir güç kablosu için isten fiyat dudak uçuklatıyor. İşte karşınızda en pahalı güç kablosu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/1800 ... oluyormus_8910.html

Günümüzde ortaya çıkan bazı teknolojik ürünler, benzerlerine göre pek de farklı bir fonksiyonu tüketiciye sunmamasına rağmen son derece pahalı olabiliyor. Bu ürünler elbette lüks tutkunlarını hedef alıyor; zira parasını nereye harcayacağını bilmeyen birçok kişi, bu gibi ürünlere para saçabiliyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de, daha önce sizinle paylaştığımız 499 Dolarlık ağ kablosuydu.

Haber sayfalarımıza taşıdığımız bu yeni kablonun durumu biraz daha vahim. Kabloya bakıldığında, neresinin haber değeri taşıdığını düşünmüş olabilirsiniz. Bu kabloyu diğer kablolardan ayıran en büyük özelliği makul(!) fiyatı.

Yaklaşık 1.800 Dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Powerflux güç kablosu, ürünün geliştiricisi tarafından 'dünyanın en sofistike güç kablosu' olarak lanse ediliyor ancak bizce bu kabloyu diğer kablolardan ayıran sadece fiyatı. Tabi tanıtımındaki birkaç sihirli sözcük de bu kabloyu diğer kablolardan ayırıyor.

1.800 Dolarlık lüks kabloyu daha yakından incelemek için tıklayın.

Tüm konu: 1800 Dolara kablo olur mu demeyin, oluyormuş!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Böyle bir ürüne bu parayı verir miydiniz?

Mcduman
29-09-2008, 17:10   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Baştan aşağı yanlış bir yazı. Güç kabloları uzunca bir zamandır  hi-fi dünyasının vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Bu kadar cahilce yazılar yazmadan konuları biraz araştırmak gerekiyor. Bu arada bu gösterdiğiniz o kadar da pahalı değilmiş ektekinin fiyatı yaklaşık 13000.

"bu kabloyu diğer kablolardan ayıran sadece fiyatı" neye dayanarak yazıldığını chip okurlarıyla paylaşın. ya aklı başında biri güç kablolarını konu alan bir yazı yazsın ya da bu yazıyı geri çekin. böyle yazılarla çok kredibilite kaybedersiniz sonuçta herkez müziğini 25 dolarlık çin malı plastik aletlerle dinlemiyor

gelefsane
29-09-2008, 17:31   |  #3  
Yıllanmış Üye
353 mesaj

ya yemin ediyorum şaşırıyorum.birçok siteye üyeliklerim var.ya anlamadığım birşey:bu forumlara yeni kayıt olan "çömezler" in neden ilk mesajları hep isyan hakaret ve küfür dolu oluyor.anlamıyorum. bilmem sizin de dikkatinizi çekti mi arkadaşlar!zamanla yumuşuyor ama ilk mesajları biber tadında:neymiş krediblite kaybederlermiş!onun için bugün üye oldun???adamlar sadece fikrimizi soruyorlar bukadar eleştiri nie?!?!

berkkarabacak
29-09-2008, 19:15   |  #4  
Üye
68 mesaj

Tartışıyoruz: Böyle bir ürüne bu parayı verir miydiniz?

Konunun Başlığı Saçma bi Kere Bence Türkiyede !0 mılyon insandan sadece biri alır böyle bi ürünü , Bunun neresini tarışıyoruz şimdi Tabikide almıycaz alamıycaz :D

Mcduman
01-10-2008, 20:12   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

evet isyan edip yeni üye oldum ama tekrar okudum pek hakaret etmemişim. ama sen gene de dikkat et :-)

adamlar malasef sadece fikrimizi sormuyorlar. önce hiç bilmedikleri bir konuda rastgele birşeyler yazıp daha sonra da aksini iddia edersen komik duruma düşeceğin bir forum yaratıyorlar. kimse de durun acaba resmi gözüken olay nedir diye düşünmüyor.

burda satılıyor mu bilmiyorum ama bu ürünün temsilcisi olsam chip'i mahkemeye verir ve amerikada filan olsa da kesin kazanırdım. Çünkü neler demişler:

"...benzerlerine göre pek de farklı bir fonksiyonu tüketiciye sunmamasına rağmen..."

"...ancak bizce bu kabloyu diğer kablolardan ayıran sadece fiyatı..."

"...yeni kablonun durumu biraz daha vahim..."

CU_GS7
01-10-2008, 20:18   |  #6  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Mcduman
evet isyan edip yeni üye oldum ama tekrar okudum pek hakaret etmemişim. ama sen gene de dikkat et :-)

adamlar malasef sadece fikrimizi sormuyorlar. önce hiç bilmedikleri bir konuda rastgele birşeyler yazıp daha sonra da aksini iddia edersen komik duruma düşeceğin bir forum yaratıyorlar. kimse de durun acaba resmi gözüken olay nedir diye düşünmüyor.

burda satılıyor mu bilmiyorum ama bu ürünün temsilcisi olsam chip'i mahkemeye verir ve amerikada filan olsa da kesin kazanırdım. Çünkü neler demişler:

"...benzerlerine göre pek de farklı bir fonksiyonu tüketiciye sunmamasına rağmen..."

"...ancak bizce bu kabloyu diğer kablolardan ayıran sadece fiyatı..."

"...yeni kablonun durumu biraz daha vahim..."

elvis'in yazısı olduğu ne kadar da belli değil mi ki yeni 1 üye bile farkına varabiliyor.. =)

gelefsane
02-10-2008, 02:45   |  #7  
Yıllanmış Üye
353 mesaj
Mcduman

burda satılıyor mu bilmiyorum ama bu ürünün temsilcisi olsam chip'i mahkemeye verir ve amerikada filan olsa da kesin kazanırdım.

saol dostum varlığınla bir kere daha haklı olduğumu gösterdin bu aradaOnay

Fattur
03-10-2008, 22:14   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

elbetteki hayır.İçindeki kablo bakır yerine altın falan olsa neyse...

hero98
04-10-2008, 11:23   |  #9  
Taze Üye
10 mesaj
Mcduman
Baştan aşağı yanlış bir yazı. Güç kabloları uzunca bir zamandır  hi-fi dünyasının vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Bu kadar cahilce yazılar yazmadan konuları biraz araştırmak gerekiyor. Bu arada bu gösterdiğiniz o kadar da pahalı değilmiş ektekinin fiyatı yaklaşık 13000.

"bu kabloyu diğer kablolardan ayıran sadece fiyatı" neye dayanarak yazıldığını chip okurlarıyla paylaşın. ya aklı başında biri güç kablolarını konu alan bir yazı yazsın ya da bu yazıyı geri çekin. böyle yazılarla çok kredibilite kaybedersiniz sonuçta herkez müziğini 25 dolarlık çin malı plastik aletlerle

Sen gidip 13000 dolarlık kablolardan alabilirsin ancak biz 25 dolara satılan "çin malı olmayan" kablolardan alıyoruz...