Arkadaşlar ön araştırma yaptım ama aklım iyice karıştı. 1800 YTL civarı tavsiye edebileceğiniz bir marka ya da model Laptop var mı? AMD tercihimdir. Çift çekirdek vazgeçilmezim :) Ekran Kartı da hevesim.. Her türlü öneriye açığım. İlgi ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim..
1800 Lira Civarı Laptop Alacağım Tavsiye..
bence o laptopu almakla tam bir hata yaparsın.Bir kere işlemci bayaa eski.vestelin rhino bide casper nirvanalar var baya iyi fiyatlarıda sanırım 2200ytl gibi bişey olması lazım
barip sen ne diyon ya. vestele ve casper a para verilir mi ya.yazık değilmi adamın parasına.bu ikisinin iyi olmadığını herkes bilir.
tarolArkadaşlar ön araştırma yaptım ama aklım iyice karıştı. 1800 YTL civarı tavsiye edebileceğiniz bir marka ya da model Laptop var mı? AMD tercihimdir. Çift çekirdek vazgeçilmezim :) Ekran Kartı da hevesim.. Her türlü öneriye açığım. İlgi ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim..HP PRESARIO
HP NX7300
ASUS A7WMT
LENOVO (IBM) 3000N N100
ve Sonuncusu benim favorım... MONSTER T2-REX INTEL
lenovonun sağlamlığı hiç bi laptopta yok..! 2. sırada sony geliyor.
ASUS - DELL - TOSHIBA bu markalardan şaşmıycan...... diğerleri hikaye beş para etmez verdiğin paraya yazık......
oncelikle avatar resmi yuzunden beni yukaridaki "pikacu" isimli uye ile karistirmayin...
mor_enginar, bir 3D mark testi yapamadin. ben olsam gece uyku uyuyamam. kabuslar gorurum....
enginara kalsa yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 2100YTL lik butce ayiracakti. ben de amacina gore 1800 yeter demistim.
Ben bunu almak istemiştim giga beni etkiledi ve T71S96S0 almama sebep oldu :D. http://www.fokusbilgisayar.com/a ... sp?product=T73S96S1
Almaktan vazgeçtiğimle aldığım arasidaki fark;
T7300-T7100 islemci farki giga sayesinde 200$ kazandim :D.
bjk_semihlenovonun sağlamlığı hiç bi laptopta yok..! 2. sırada sony geliyor.kardaşım toshiba tecra eğer bilgisayar düşmeden çarpmadan dolayı bozulur ve kullanılamaz duruma gelirse birebir değişim yapıyor lenovonun böyle bir garantisi varmı bide sony bilgisayara vereceğn parayla 2 tane bilgisayar alırsın o yüzden sonye verilen paraya yazıkbide şunu söyleyim piyasada okadar çok bilisayar markası varki aklınız hayaliniz durur burda önemli olan konu garanti,teknik servi ve müsteri desteği nekadar iyi diye bakılmalı
Bence git arçeliğe orda istediin e göre topluolarmış reklamlarda duydum
seyyah666 dediğim gibi lenovonun sağlamlığı kalitesi tartışılamaz. ben laptop alacak olsam ya SONY alırım ya LENOVO....
http://www.fokusbilgisayar.com/a ... sp?product=T71FL900
buna ram taktır 1 veya 2 tane yarar sana fiyatı geçiyor 1800 ama
ya kardeşim böyle bilgisayar mı alınır? git bir CHIP dergisi al. bak son modellere, teknolojilere. fiyat/performans değerlendirmeleri var onları incele. uzmanların yorumlarını oku, tavsiyelerini değerlendir. bilgisayar almak ciddi bir iş. sonra ah vah edersin açtığın konuya iki kişiden başka yazan bulamazsın.
sana tavsiyem pcdepo ilk sayfadaki acer 4920 4gb premium
olmadı yine aynı sayfada DELL 6400 DUO1.66 /256VGA/1GB/120/ DVRW/15.4"/XPH oda olmadı ACER 5100 AMD-64Turion 2.2GHz 120 Gb Sata 2 GB DDR-2 667
başka sitelerdende ACER Aspire 5920G-302G16N Core2 Duo Mobile 2.0GHz 2048MB 160GB DVD+-RW (Kameralı) http://www.mavibilgisayar.com/ye ... BilgiYazdir&No=4723
not:en alttaki tam senlik