1AVStreamer [03.08.2010]

CHIP Online
03-08-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

1AVStreamer is an easy solution for live video and audio broadcast over the web. Unlike most broadcast programs 1AVStreamer takes away the hassle of setting it up. 1AVStreamer supports all video and audio sources on the PC, including the PC desktop, and it has the ability to broadcast audio alone from any source as well.

1AVStreamer is an easy solution for live video and audio broadcast over the web. Unlike most broadcast programs 1AVStreamer takes away the hassle of setting it up. 1AVStreamer supports all video and audio sources on the PC, including the PC desktop, and it has the ability to broadcast audio alone from any source as well.On the other end 1AVStreamer also makes it easy to publish your live audio video content on your blog or website. You can let 1AVStreamer upload a ready-to-be-visited webpage to your website, or you can copy a HTML script and paste it on your webpage. 1AVStreamer can break broadcasts in time intervals, and it can run completely hidden from the PC user in stealth mode.1AVStreamer supports all types of Internet connections. Broadcasting encoders are fully configurable, and copies of the broadcasts can be kept on the hard drive. Video output can range from low to high definition.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: 1AVStreamer

aisheneiri
03-08-2010, 16:51   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2010

Ben yaklaşık iki kız arkadaşlarımdan ve her şeyin bu dünyada mümkün para ile görmek için söylemek istiyorum. Onları her yerde öğrenmek, Bulgaristan biri tarafından 6.000 € satmak diploma öğretilir kabul etti. Onlar para vardı ve diploma aldım, bu yüzden güldü, sonra ben bu diplomaları her yerde tanınan fark gibi ağlamak istedim. Tam olarak nasıl ve onları bilmiyorum şu anda bir hastanede çalışan ve daha sonra yardımcısı olarak cerrah inanmıyorum. Ve dedi ki: Ben, hemşirelik bir ders aldı ve şimdi ben evde okumak, hastane pratik ve mükemmel düzeltmek içinde. Ve bir banka, şimdi diğer eserler. Görünüşe göre, birkaç yıl ve öğrenmek erdirerek, onları diğer hileli yaşam yavaşça başarısız olabilir. Bu yıl satın almak, şimdi dört yıl priyaha karar beni hiçbir yerde. Neden başarısız olduğunu, ve ben, değil mi? Gvorih onlarla ne kadar adil, bu ay Shumen satılan söyledi. Dediler ki aldıkları kimi sadece onları Ağustos ve sayıları oldukça sınırlıdır yapar ama% 100 güvenli değildir, aynı adam. Bu yüzden olsa bile haksız olduğunu gidin. bana yazarsanız, bu adam e-posta ve benim konumda olabilir.

murat2010
04-08-2010, 00:20   |  #3  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

TÜRKÇE TERCÜMESİ:


1AVStreamer web üzerinden canlı video ve ses yayını için kolay bir çözümdür. Çoğu yayın programlarının aksine 1AVStreamer o kurma güçlük silemez. 1AVStreamer PC masaüstü dahil olmak üzere tüm video ve PC ses kaynaklarını destekler ve bu yetenek tek başına herhangi bir kaynaktan gelen ses de yayın hakkına sahiptir.diğer ucunda 1AVStreamer günü de kolay blogunuza veya web sitenizde canlı ses video içeriğini yayınlamak için yapar. Sen 1AVStreamer web sitesi, bir hazır-ziyaret edilecek web sayfasını upload veya bir HTML komut dosyası kopyalayıp web sayfanıza yapıştırın sağlayabilirsiniz. 1AVStreamer zaman aralıklarında ve yayınları kırabilir tamamen gizli modda PC kullanıcıdan gizli çalıştırabilirsiniz.1AVStreamer internet bağlantısı tüm türlerini destekler. Yayın kodlayıcılar tamamen ayarlanabilir, ve yayınların kopyaları sabit diskte saklayabilirsiniz. Video çıkışı yüksek çözünürlüklü düşük uzanabilir.