KAYNAK::
1GB GDDR4 Bellekli Radeon HD 2900XT Satışta
Oyy oyyy Crsoofire'la oynayamıcan oyun kalmaz.Hemde AA, AF açık Amanın hayali bile ağzımı sulandırdı.
hadi merkez bankasını soyalım sonrada ikişer ikişer bu karttan alalım ;)
BENCE İNTELİ SOYALIM MUHAHA :D:D
Bencede Merkez Bankasını soyarsak yine bkendimize sarar veririz, önce devualasyon sonra enflasyon. Maasşlar kesilir derken zarar yine kendimizie, vatanımıza olacaktır.
R3QU3M dediği gibi Inteli soyalım. Bill'da para çooook!
Emeklide olacak, olmadan biraz okşayalım onu, adamdan trilyonları çalsan ruhu duymaz.
Hazır iş başında iken bide Core Duo Quad Muad ne varsa 3er 5er tane alalım. Ha bide gelirken Microsoft'a da uğrayalım, 300-500 tana Vista alırız, gelip forumda arkadaşlara dağıtırız.
Lem susun looo atacaklar içeri bizi,
Ya çocuklar çok iyi bilirim o duyguyu: Daha güzeli, daha hızlısı, grafik canavarı falan filan. Ama hep cebi yakar, sonu da yoktur bu işin... Şu anda kullandığım bilmem kaçıncı ekran kartı. Aman yeter bi yere kadar. Kölesi olduk adamların.
Borga-xOyy oyyy Crsoofire'la oynayamıcan oyun kalmaz.Hemde AA, AF açık Amanın hayali bile ağzımı sulandırdı.Kankaaaa Crossfire'a gerek yok kanımca.
bence ihtiyaç yoksa bu tür kartlar almak gereksiz nedeni ise overclock potansiyelleri orta seviyeli kartlar kadar değil
yaw naapıcan-ucuzlıycak bunu alcan sonra directx 11 çıkcak eskimiş olcak...
işte budur bunun teki yeter gerçekten 512 bit 1 gb ddr4 ram dıyor ya ah olsada alsak ben mıllet vekılı olucam hem soyuyorlar hemde ceza almıyorlar ::)))))
kuruwaişte budur bunun teki yeter gerçekten 512 bit 1 gb ddr4 ram dıyor ya ah olsada alsak ben mıllet vekılı olucam hem soyuyorlar hemde ceza almıyorlar ::)))))
kuruwamıllet vekılı olucam hem soyuyorlar hemde ceza almıyorlar ::)))))Benda olacam...
Acaba bu kart 8800 GTX i geçer mi?Geçerse süper olur
KorsanNetTeam8800 GTX Halt yemiş yanında :))Ne olur ne olmaz.Ama bir atici olarak inşaallah geçer diyorum.
Chip dergisinin bu ayki dergisinde bu konudan bahsetmiş. Ne yazıkki 8800 GTX Ultra daha iyi performans veriyor. Ancak aradaki fark bence çok değil.
Ayrıca ATI 65nm teknolojisini kullanıyor, nVIDIA 90nm. Bundan dolayı ATI nin geleceği daha parlak. Daha yüksek saat hızlarına çıkabilecek, daha fazla transistör koyabilecek ve daha fazla overclock yapılabilecek kapasitede, dolayısıyla ATI nVIDIA yı egale edeceği şimdiden belli!