1oo1 GéCé KaRaMSaRLaRı
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.site fena deil eline sağlık ama içeriği biraz daha zenginleştirmeni tavsiye ederim....
görünüm olartak filan güzel ama böyle gerksiz ingilizce kelimeler tabiiki hoş değil Forums ; Downloads;
ben web sayfa yapımından filan anlamam ama görünüm olarak amatörce olmuş daha sade ve renklerde farklı kullana bilirisin. site gözü yoruyor çok çok kalabalık gösteriyo + ing bi site değil sonuçta türkçe olsaydı bütün bannerlar daha iyi olurdu benim eleştirim yanlış anlama kötülemek değil bunun daha iyisini yapabilirisin bence
kolay gelsin iyi çalışmalar
EYvalalh arkadaşlar tşkler ... DOwNLOAD bölümüne bakmanızı öneririm .. içeriğe gelince açalı 4 gün oldu doğaldır :)
abi türkçeleştirmeye fln ihtiyacınvarsa yola bana temanın dosyalarını full türkçe olarak geri yollayımm
Eyvallah çağdaş sağol ..
ya çağdaş ben sana ist. ye dönünce yolasam temayı benim sitenin dosyalarını fuul türkçe yolarmısın kuzen???
Wallahi güzel olmuş inceledim yararlı bir site yapmışsın üye de oldum
Arkdaşlar theme i ve bazı yerleri değiştirdim umarım iyi bi şeyler çıkmıştır ortaya ...
siten güzel olmuş cursed, her baktığımda yeni bir şeyler görüyorum; açık olayım en başta beğenmemiştim sitenin arayüzünü filan; ama şimdi bir şeye benzemiş, daha iyisini bekliyorum senden.
Sağol Raziel elimden geldikçe..HEr zmn.
site çözünürlüğünü 1024*768 yapsan daha bi iyi olur.