Lyrical_badboy sormuş:
Selamlarımı sunuyorum öncelikle tüm arkadaşlarıma.Bugünlerde aklımı meşgul eden bir sorunum var ve sizlerle paylaşmak istiroum.External hdd'ler pahalı donanımlar olduğundan elimdeki 40 gb 7200 rpm hdd değerlendirmek için bir hdd kutusu almaya karar verdim usb 2.0 özellikli.Ürünlerin bazılarına harici güç girişi yok bazıları usb den alıyor gücünü ama bazılarına güç girişi var ve harici bir adaptör yardımı ile hdd ye güç veriyorsun.Bu noktada anlamadığım olay usb den güç verince alınan veri akışı performansı ile harici adaptör kullandığımda alacağım veri akışı performansında ne gibi değişimler olur.Misal laptop larda pilden kullanırken disk birleştirme yapmamıza izin vermez yada bazı hdd işelmlerini yavaş yapar,ama şarjı takıp prizden çalıştırınca laptop hızlanır birden,hdd kutularındada böyle birşey söz konusu olurmu ? Çünkü ben bu yapacağım düzeneği ps2 me bağlayacağım usb den güç alması veri akışınını etkilermi etkilemezmi yardımlarınızı bekliyorum,saygılarımla
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
1 gb ram
p 4 2.4.
msi anakart
....
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4