2 Dizüstü Arasında Kararsızlık
Sen bunu geçen sene yazsan olurdu. Daha düzgün birşey al, grafik kartı önemli gerisi hikaye
2. seçiminde GT nesil, yani 3 yıl önceki ekran kartı var. GTX ekran kartı olan 1. si diğerinden 5 kat daha değerli
16 GB ramdan düşük laptop alma. Sadece face takılacaksan ayrı tabi.
Facebook,ofis uygulamaları,internet gezintisi için 16 gb ram fazla.8 gb hayli hayli yeter de artar bile.MSI olanı almak istiyorum ama işlemcisi düşündürüyor.Yorumları okudum.Genel olarak MSI olanı alanlar memnun.Toshibanın ise kasa kalitesi msı dan daha iyi daha az ısınır gibi geliyor ama ekran kartı çokta iyi değil. Ben oyunlar için almak istiyorum.Kafam iyice karıştı.Birisi yardım etsin yav :D
msi linkinde sorun var eger dedigin buysa taşibadan iyi bir laptop fakat i5 işlemcisi işi bozuyor.
msi linkinde sorun var eger dedigin buysa taşibadan iyi bir laptop fakat i5 işlemcisi işi bozuyor.Linkte sorun yok.Aslında öyle bir link yok artık.O dizüstünün satışı durmuş ya da ürün tükenmiş anlamadım.Bildiğim tüm alışveriş sitelerinde MSI' ın o modeli satışta değil.Peynir ekmek gibi bu kadar kısa süre içinde hepsinde stokta yok olması dikkatimi çekti.
şu modeli tavsiye ederim işlemci ve ekran kartı bakımından daha iyi bir model
http://www.notebookadresi.com/16720asus_n550jk-cn090h_notebook