Vista install in 2 minutes:
Antony adındaki bir şahıs, satın aldığı Windows Vista'yı mevcut bilgisayarına, donanım uyumsuzlukları[!]nedeni ile yükleyemeyip...(gerisini izleyin):
2 dk.'da Vista nasıl yüklenir?
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.:) acıdım valla o adamcağıza,biz burada boş yere donanım uyumluluğunu tartışmadık :) bize katılsaymış bilirmiş almaması gerektiğini,sağol Murat
Son kullanıcıdan Microsoft'a anlamlı tokat gibi yanıt.
Selçuk İslamoğluYazık, onu bulamayanlar da var :
ne güzel işte makina vistayı kaldırıyo :)
ya sen bir tanesin ya
ne güzel işte makina vistayı kaldırıyo :)
parası boşa gitti
sizce cidden yaptı mı neymiş bilgisayarı kaldırmıyormuş adamın.vistaya vercek paran var upgrade yapmaya paran yok öyle mi?ayrıca eminimki cd-key ini almıştır
Kafayı yemiş olmalı. Bune yav. Parçaladığıda vista premium.Demekki havaya saçacak dolarları çok bu enayinin. Ya en zır cahil bile işletim sistemi kurmadan önce bilgisayarının donanımının ne olacağını bilir. En azından başkasından yardım almasını bilir.
yav zaten dvd sini de kopyalamıstır cd keyini de almıstır orjinal dvd yi kitapcıkları parcalasan ne olur ki...
zamanında xpye mecbur para verip aldıgımda(notebook aldıgımda)5-6 kopyasını yapmıstım nolur nolmaz diye..
bencede onu kopyalamıştır hatta ona uygun gdip donanım bile almıştır