Bilgisi olan Chip yöneticilerinden bizleri bu konuda bilgilendirmelerini rica ediyorum.
2 GB'lık Kota Arttırımı Haberi Asılsız mıydı???
erdem187hayır asılsız değil...kotalı kullanıcılara müjde...aralık ayında 2gb fazla indirebileceğiz..örneğin ben 4gb kotalıyım 6gb indireceğim...iyi bir kampanya keşke çoğu kez böyle şeyler olsa...link koyacağım biyerde okumuştum....Tamam da Erdem'cim ne TTNET'in sitesinde, ne de TT'nin ana sitelerinde buna ilişkin bir bilgi kırıntısı bile yok.
biliyorum linki bulunca veririm...
http://ttnet.net.tr/72.aspx
linki buldum...
'Ayrıca, Aralık 2007 boyunca yeni ve mevcut tüm limitli paketlerdeki müşterilerimize +2 GB kota TTNet'ten hediye! '
Çocuklar yukardaki ifadeyi Erdemin linkini verdiği TTNET sayfasından alıntıladım. Bu demek oluyor ki, 2GB'lık artış sadece Aralık 2007 (bir aylık) için geçerli.
Evet sadece bu ay ıcın geçerli
yani arkadaslar 1 aralıktan beri gecerlimi
o zaman bu ay 2 gb ne indirirsek kar koyulalım işe (kusura bakmayın a' nın şapkası yok)
elvis324 GB'lık kota sınırı aynen devam ediyor, bu konuda bir iyileştirme de duyurulmadı, gerisi asparagastır.Hayır elvis'cim, ben de kontrol ettim, TTNET'in anasitesinde yazıyor. Yani haber doğru. Ama sadece Aralık ayına mahsus bir gönül alma.
make-believehımm bundan haberim yoktu, hiçbir yerde duymadım, bi bakayım.elvis324 GB'lık kota sınırı aynen devam ediyor, bu konuda bir iyileştirme de duyurulmadı, gerisi asparagastır.Hayır elvis'cim, ben de kontrol ettim, TTNET'in anasitesinde yazıyor. Yani haber doğru. Ama sadece Aralık ayına mahsus bir gönül alma.
Bana da 1 arkadaşım sormuştu.. "Kotalar 2 GB artmış haberin var??" mı gibisinden.. Kesin cevap verememekle beraber "yok böyle bir şey olsa forumlarda yazılırdı, öncelikle CHIP haberlerinde yer alırdı.." diye cevap vermiştim..
Sanırım CHIP Online bu haberi önemsemedi..
Oysa kotalı kullanıcılar için ek ücret ödemeden +2GB indirme yapmak önemli bir durum..
ek 2GB iyide sadece 1 ay icin yapılmıs goz boyama gibi. normal olarak +2GB koysunlar olmezler ya, zaten pahalıya satılıo ülkede noolcak arttırıverseler tamamen 2GB. zaten grev mrev ayagına adslde yavaslamalar falan oldu yapsınlar bi kıyak yani......
peh 1 ay 2gb artırmıslar nolacak sanki
elvis32anlayamıyorum bu Telekom'u, hangi mantıkla yönetiliyor???!!!bence herhangi bi mantıkla yonetilmio, normal bi mantık bi düsünce olsa ordakilerde bole zırt pırt bi ise yaramayan deilde adama gibi herkesi sevindircek bi tane kampanya yapar ve ole devam ettirir, hem milletin kafası karısmaz sürekli hemde yaptıkları is biseye degmis olur.