ARkada_alr iki gün lük tecrübemle bi dandik bi _eyler haz1rlad1m gözleriniz güzel görür saka bi tarafa dün haz1rlad1m bu gün yay1nlad1m yorumlar1n1z1 bekliyorum dalgas1na
:::===>>> www.cursed-avril.xxx.tr.tc
ARkada_alr iki gün lük tecrübemle bi dandik bi _eyler haz1rlad1m gözleriniz güzel görür saka bi tarafa dün haz1rlad1m bu gün yay1nlad1m yorumlar1n1z1 bekliyorum dalgas1na
:::===>>> www.cursed-avril.xxx.tr.tc
Yeni biri için iyi sayılır ama su resim sarki sozleri vs gibi sayfalar duzenlersen daha iyi olacak.Sana ileriki donemlerde basarilar:)
kolay gelsin...
bu aada yard1m lar1n için saol mrcplus ... yay1nlamada sen olmasayd1n :))
murat çok güzel yav, eleştirmek bana düşmez biliyorsun çok anlamam bu işlerden ama yeni biri için gerçekten güzel bir şey olmuş. Bu arada murat şu yazıtipine bir bak yav, forumda harflerin hatalı çıkıyor, browser da sorun var galiba.
bi çok _ey denedim ama bi türlü halledemedim lanet olas1 _eyi b1rakacam bu ie yi...
Bende de olmustu aynı seyler cuma gunu, sonradan duzeldi kendi kendine, anlamadım !!!..
MuraT site guzel olmus, eline saglık, harbi gozemuz gonlumuz acıldı,,,
Bu arada warsa hatuna karsi bi dusuncen yamuk yapmayalım : )))))...
ve.............. Anastacia duymasın ona gore : )))))))))))
beyler bende inceledim hoş olmuş.
Bencede çok güzel olmuş Murat bakalım Avril görecekmi siteni kimbilir tanışırsınız ileride.
Biz muratlada konuştuk bunu tabi temennimiz birgün Avrilin Muratla tanışması bakalım bekleyelim görelim.