herkese slm şimdi özetle anlatayım 2 tane pc adsl üzerinden internete bağlanacak biri dizüstü diğeri masaüstü dizüstünü sahipi adsl hat sahibi usb aldı....... yani ondan bağlantı sağlanacak masaüstü sahipi usbden bağlanacak ..... dizüstüde bluetoth üzerinden yani..... fakat işletim sistemleride farklı şimdi bunu ağdan anlıyan birisi yapmış fakat şu an o burada değil ben masaüstü sahipi xp işletim sistemi olanın pc sine format ataçağım istek üzerine fakat ağ sorunu yaşarmıyım yani tam olarak şöyle söylüyeyim modeme kullanıcı adı ve şifreyle modeme kaydettikten sonra tekrar modeme şifre girilmiyorya bu usb lerdemi böyle usb hafızasına kayıt etmişmidir o bilgileri yani ben format attığımdan sonra usb taksam direkt internete girebilirmi yoksa uğraşmakmı gerekiyor ben modemden anlarım fakat bunu bana söylediklerinde yapamamıştım...............
2 pc ağ bağlantısı yrdm.....
bende ondan emin değilim işte şimdi dizüstü sahipi adsl hat sahipi benim yapaçağım pc masaüstü ve usb takılan olduğundan hat sorunu yaşarmıyım emin değilim işin açıkçası.....bir kez yapsam zaten zor olmazda bii deniyeyim elim uğurludur :)
masaüstünü bağlarsam dizüstünü hallederim zaten masaüstünde interneti getirememiştim o zaman
Son Düzenleme: WaDe ~ 03 Şubat 2011 00:31