Hangi programdan kaynaklandığını bilmiyorum ama bilgisayar Türkçe karakterleri tanımıyor...
Bu sabah format attım dili düzeldi(formatı başka sebeple attım) fakat programlarımıda kurdum en son Registry Mechanic tr yama,SP1,Nod32 tr yama,İnternet Download Manager tr yam uygulamalarını yükledim yeniden başlattım ve Tükçe karkterler gitti onların yerine belirsiz simgeler geldi...
Dowload menager programından kaynaklındığını düşünüyorum ya siz?
2 Seferdir Dili Değişiyor!
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj
onu boşverde sen bi sistem geri yükleme yap tek tek dene sonra bizede haber ver ok
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,376 mesaj
olabilir kaldırıp dene fazla program yüklememişin zaten sırasıyla de
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
programları kur bırak o dil yamalarını elleme ve öyle dene bakalım, ki zaten gerekte yok ole cok profesyonel ingilizcemi kullanıyor programlar anlaşılıyor zaten her haltı...
elazigliprogramları kur bırak o dil yamalarını elleme ve öyle dene bakalım, ki zaten gerekte yok ole cok profesyonel ingilizcemi kullanıyor programlar anlaşılıyor zaten her haltı...Hepsini silip yeniden yüklemede de sonuca varamayacağıma göre formatı tekrar atıcam...
Dil yamalarına da dokunmuycam...
Bi bakem olacak mı vaktim çooook:D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
hkkhkkonu boşverde sen bi sistem geri yükleme yap tek tek dene sonra bizede haber verbaşlatta ara bölümüne yazınca mı tanımıyor yoksa hiç mi tanımıyor notpad aç oraya birşeyler yaz sonra haber ver.
mcafee23Belirli programlarda dediğim karakterler çıkıyor...hkkhkkonu boşverde sen bi sistem geri yükleme yap tek tek dene sonra bizede haber verbaşlatta ara bölümüne yazınca mı tanımıyor yoksa hiç mi tanımıyor notpad aç oraya birşeyler yaz sonra haber ver.
Yeni metin belgesinde falan bütün karakterler çalışıyor...
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
Onur Babaformattan önce programları kaldırıp yeniden dil paketleri olmaksızın yüklemelisin eğer olmazsa prog. kaldır regedit temizleme programları ile regedit'i temizle sonra tekrar yükle
Abicim CD'yi koydum bekliyorum 4-5 dk sonra formatı atıcam başka kurtuluş yolu var mı?
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
sorunun vistadan değil ayarlardan da bir sorunun yok yeni metin belgesinde çalışıyor diyorsun
mcafee23sorunun vistadan değil ayarlardan da bir sorunun yok yeni metin belgesinde çalışıyorC.S 1.6 da donuyor ama o olmasa nese...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
ya sen at formatı bi sıfır sistem kur, zaten vista 15dk sürüo format atıp yüklenmesi, ondan sora sadece sürücüleri kur ve bi geri yükleme noktası oluştur. sora programlarını kur yamaları kurma ve öyle kullan...