ECS A780GM-A 5200 MT Black Series ANAKART
AMD 4800+ X2 İŞLEMCİ
Bide Bu anakart IDE HDD DESTEKLİYORMU ??
ECS A780GM-A 5200 MT Black Series ANAKART
AMD 4800+ X2 İŞLEMCİ
Bide Bu anakart IDE HDD DESTEKLİYORMU ??
anladığım kadarıyla bir sorun olmaz gibi. ama anakart için link koyarsan. daha doğru yorum yapabiliriz.
valla görüntüsü süper bir kartmış. işlemci de çalışır, hiçbir sorun olmaz. ide hdd destekliyor sanırsam çünkü ide yuvaları var. takılmasında bir engel olacağını zannetmiyorum.
benim genelde önerdiğim gigabyte anakartın siyahı gibi.şöyle bir fark olabilir. gigabytler iyi oc olurlar. bu markayı bilmiyorum. oc potansiyeli hakkında birşey diyemiyeceğim.
aynı chipsete ve özelliklere sahipler.
altta da benim önereceğim gigabyte anakart var.
bilinirlik açısında gigabyte tercih edebilirsin.
2 altarnatifim daha var..
ASUS M2N-X Plus NVIDIA nForce430/GeForce6100 SOKET 940 (AM2) AMD ANAKART
ASUS M2A-VM AMD 690G SOKET 940 AM2 ANAKART
Hangisi daha iyi olur..Blackden vaz geçtim
sorduğun asusları baştan eledim. çünkü chipsetleri daha eski. eski kartlar bunlar. hiç düşünme. benim önerdiğim anakart süper bir anakart.
ob ekran kart ati3200. hd video desteği ve hdmi çıkışı bile var. ekran kartı kullanmayacaksan süper iş görür. bağlarsın lcd tv ye mis gibi hd film seyredersin. düşük detayda 1024x768çöz.de oyun bile oynatır. hybrid crossfire desteği de var.
ayrıca önerdiğim gigabyte katı kapasitör kullanıyor. daha uzun ömürlü ve sağlam olur. ayrıca 4çekirdek pheonem destekliyor. 1-2sene sona bu 4çekirdekler ucuzlaşınca ve yaygınlaşınca yeni işlemci de takmakta sorun yaşamazsın.
bence hiç düşünmeden gigabyte'ı al. anakartta 10-20$ farka bakma iyisini al.
ayrıca sata2 bir hdd ile çok daha hızlı bir sonuç alırsın. önerebileceğim hdd de şu olur:
turuncusorduğun asusları baştan eledim. çünkü chipsetleri daha eski. eski kartlar bunlar. hiç düşünme. benim önerdiğim anakart süper bir anakart.Çok sağol kardeşim..o hdd+anakartı alıcam senin söylediğin 4800+ işlemci ve şimdilik 1 gb ram..AOPEN 350w Kasa.ob ekran kart ati3200. hd video desteği ve hdmi çıkışı bile var. ekran kartı kullanmayacaksan süper iş görür. bağlarsın lcd tv ye mis gibi hd film seyredersin. düşük detayda 1024x768çöz.de oyun bile oynatır. hybrid crossfire desteği de var.
ayrıca önerdiğim gigabyte katı kapasitör kullanıyor. daha uzun ömürlü ve sağlam olur. ayrıca 4çekirdek pheonem destekliyor. 1-2sene sona bu 4çekirdekler ucuzlaşınca ve yaygınlaşınca yeni işlemci de takmakta sorun yaşamazsın.
bence hiç düşünmeden gigabyte'ı al. anakartta 10-20$ farka bakma iyisini al.
ayrıca sata2 bir hdd ile çok daha hızlı bir sonuç alırsın. önerebileceğim hdd de şu olur: