2 Soru

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
onursa
27-01-2005, 19:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
471 mesaj

1-Baz1 MP3 Sitelerinde 24 Saat içinde silinmesi gerekirdiyor silmesek bir sey olurmu?Bana free güzel MP3 Sitesi önerirmisiniz?
2-Kurtlar Vadisinin bölümlerini çeksem yasal aç1dan bas1ma bir sey gelirmi?

theironman
27-01-2005, 20:34   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

1.) 24 saat içinde silinmesi gerekir ibaresi senin vicdanına kalmış bir şeydir. Yasal olarak o sürede çektiğin mp3 ü silmen gerekiyor ama silmesen de kimsenin ruhu duymaz, dedim ya iş tamamen sana kalıyor.
2.) Kurtlar vadisinin bölümlerini çekmenin hiçbir sakıncası yok, çekmekten kastın TV kartı ile record sanırım. Kurtlar vadisini elbette çekebilirsin kayda ancak onları yayınlamaya yani satmaya filan kalkarsan başına iş açılabilir.

onursa
28-01-2005, 09:12   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
471 mesaj

peki TV kart1 ile record nas1l yap1l1r benim TV kar1m Pixel View Bt 878 çipsetli bir TV kat1

Kansav
28-01-2005, 10:26   |  #4  
Yıllanmış Üye
521 mesaj

1.Sitelerde yazan "24 sat içinde silinmesi gerekir" ibaresi,"biz bu mp3'leri tanıtım amaçlı olarak dağıtıyoruz,başka amacımız yok" demektir.Yani topu kendi üzerlerinden atma amaçlıdır.Bir aksilik durumunda "biz uyarıyı yaptık,dosyayı download eden silmediyse bu bizi bağlamaz" demek içindir.Aynen kurtlar vadisinin başında yazan "türkiye'de yaşanan ..vs kişi ve kuruluşların hiçbir kurum veya kuruluşla ilgisi yoktur" yazısında olduğu gibi.Ayrıca gerçekten "free mp3" sitelerindeki,yani legal mp3 sitelerindeki hiçbir şarkıyı emin ol dinlemezsin.Çünkü o sitelerdeki şarkılar telifi alınmamış neyedüğü belirsiz adamaların şarkılarıdır.İllegal mp3 sitelerini zaten biliyorsundur...

2.elvis 'in dediği tamamen doğru.

3.Benim eski TV kartım aynısıydı.Ama inan nasıl yapıldığını hatırlamıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam AVI olarak export edebiliyorduk dosyaları.Ama boyutu çok büyük olacağı için diskinde hatırı sayılır bir boşluk olması gerekir.Ve görüntü kalitesi çok iyide değil.TV programının ayarlarını biraz karıştırırsan bulursun.