2 tane işletim sistemi ve system rezerved (z)

yunusemredayi
11-02-2011, 21:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

merhaba  acil yardım lazım windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum ve kurdugum zaman crack yaptım 1 ay kadar kullandım sonra sahte wındows uyarısı aldım ve yıne crack yaptım sonrasında bilgisayar açılışda 2 tane işletim sistemi gözükmeye basladı
biri
windows 7
digeri
windows 7 loader XE
bunların bırınden nasıl kurtulabilirim diğeri bunu yapmaya ugrasırken bilgisayarımda yeni bir bölüm(system rezerved adında)oluştu bunuda nasıl kaldırıcagım hakkında yardımcı olabilirmisiniz simdiden tesekkurler

Mr.ED
11-02-2011, 22:37   |  #2  
Mr.ED avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
417 mesaj

2 tane görmenin sebebi window'sun activasyonu yükseltme gibi görmesi. Hem xp hem de win7 kullanmak gibi. Sahte win uyrısı alman ise otamatik güncellemeleri açık bırakmandan. Eğer direk loaderdan başlamak istiyorsan(tam emin değilim ama böyle olması lazım)
sistem özellikleri>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma(ayarlar) buradan ayarlıyabiliyorsun benim bildiğim
İnşallah yardımcı olabilmişimdir :D

yunusemredayi
12-02-2011, 23:38   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

otomatik guncellestırme falan yok wındowsu kurdugumdan berı bır kere bıle guncellestırmedim ve dediğin konumu actıgımda 2 tane gozukuyor ama kaldır duzenle yada sıl gıbı bır secenek yok sadece secıyosun ılk acılısta hangısını oncelık tanısın dıye ve bır sure var otomatik olarak sectıgın ne kadar zaman sonra aktıf olsun dıye ve system rezerved konusunda da yardım edebılırsenız sevınırım onu nasıl kaldırıcam yada gızlıycem sımdıden saolun