:D bilmiyorum :) ama gereksiz konuşuyor.
2. el bilgisayar satacam yardım!
- 1
- 2
ben söyleyeyim :) 25-50 tl arası tüm parçlarDostum marka Casper olabilir ama bunun dışı Casper yani . Adamlar bir kasa yapıyor bir de topluyor marka olarak satıyor.
yahu CASPER kadar külüstür bi marka pra edermi hiç?
sen bizle dalga mı geçiyorsn?Bim gibi Le'cola değil ki bu :D
İntel işlemciyi kendileri üretip Le'intel yapmamışlar :D olan şeyi kullanmışlar. yani demek istediğim satışı en az 400 TL en fazla 500 TL eder.
Son defa diyorum hdd 120 TL'ye alırım .
şu jokeri de biri sustursun artık... 2 gündür her konuda saçmalıyor...
işlemciyi casperin ürettiğini zannediyor armut..
kasaya gelince 450 500 lira civarı fiyatı olur ... aynı casper kasayı ben aldım arkadaşımdan 8400 işlemcili... taktım 6950 yi... canavar gibi :)
şu jokeri de biri sustursun artık... 2 gündür her konuda saçmalıyor...seni sustursunlar be yeter artık bir daha bana sataşan olursa şikayet edeceğim artık yeter!!
işlemciyi casperin ürettiğini zannediyor armut..kasaya gelince 450 500 lira civarı fiyatı olur ... aynı casper kasayı ben aldım arkadaşımdan 8400 işlemcili... taktım 6950 yi... canavar gibi :)
argo kelimelerde kullanma ayrıca.
şu jokeri de biri sustursun artık... 2 gündür her konuda saçmalıyor...armut :D :D D: D:d:
işlemciyi casperin ürettiğini zannediyor armut..kasaya gelince 450 500 lira civarı fiyatı olur ... aynı casper kasayı ben aldım arkadaşımdan 8400 işlemcili... taktım 6950 yi... canavar gibi :)
Joker bir iyi bir kötü ben de anlamadım ..o tinerci espri olarak yazdım :D
Mesleği tinerci yazıyo acaba ne kadar doğru :D
Belki de okuldan verilen netbooklar ile şifresiz wireless ile harabe bi evden giriyo :DDoğum günü ya bugün tiner mi alsak yav :
yalnız yorumun akşam akşam güldürmekten öldürdü :D :D
Yok saol krdş hdd satmıyom :D yazın yamamiyle satıp kendime iyi bir tane dizecem i7 bilgisayar dizcem
dostum parça parça alıcı bulman daha hızlı olacaktır emin ol. hadi 120 TL kargo benden.
zorlama satmıyor :D sana E7500 satabilirim istersen..
Casper toplayan fırmanın adı ıntel,amd vs parcalardan olsumakta 200-300 ytl eder ve ancak ofıste kullanılır yada sadece ınternete gırmek ıcın.Satısı baltalamak hıos degıl.200-300 ytl fıyat eder(tabıkı hıcbırsorunu yoksa)
daha fazla eder o fiyattan
Sadece işlemciye 150 lira verebilirim, size uyar ise.
o işlemci 260 tl eder.
niye? intel'in sitesinden baktım 360 tl ediyor.
50 tl çıkalı 3 yıl olmasından 50 tl ikinci el olmasından kırarsak 260 tl eder.
zaten iyi bir işlemci 2.7 ghz 4 çekirdekli
sadece işlemciye 260 tl verilir.
o işlemci 260 tl eder.Haklısınız da yalnız şöyle bir durum var. İşlemcinin ne kadar zorlandığı belli değildir. Yani ikinci el tamamen şans işi. Bakarsınız alanın elindede patlayabilir. Bu nedenle ikinci el olmasından 50 lira kırılması pekte doğru bir yaklaşım değildir. Sonuçta bunun garntiside yok. Ben ideal bir fiyat verdiğimi düşünüyorum.
niye? intel'in sitesinden baktım 360 tl ediyor.
50 tl çıkalı 3 yıl olmasından 50 tl ikinci el olmasından kırarsak 260 tl eder.
zaten iyi bir işlemci 2.7 ghz 4 çekirdekli
sadece işlemciye 260 tl verilir.
260 etmesi imkansızdan öte bir konu sadece işlemcinin zaten i5 işlemcinin bile 2. eli 280 lira civarı kaldı ki x6 phenomlar bile 275 lira ederi var altın kaplamalımı bu q8400 de bu kadar fiyat biçtin joker. eğer o işlemci 280 ediyorsa soket f opteron getireyim senin mantığınlan 3400 tl fiyat biçeyim ne anladım bu işten fiyatları ne abartın nede öldürün inteli tavan yapıyorsunuz amd işlemcileride dip ama normalde 2 side aynı %5 yada % 7 lik fark için bu kadarda abartılamaz fiyatı.
- 1
- 2