ARKADAŞALR TOPLAMA PC'YE PARA YETİŞTİREMİYECEGİM HERALDE 2. EL BİLGİSAYAR SATAN VARSA EGER
GTA 4'Ü ORTA SEVİYEDE KASMADAN ÇALISTIRACAK BİR KASA ARIYORUM SADECE KASA OLUCAK SATAN ARKADAŞLAR PC ÖZELLİKLERİNİ YAZARLARSA BENDE BİR FİYAT SÖYLERİM
ARKADAŞALR TOPLAMA PC'YE PARA YETİŞTİREMİYECEGİM HERALDE 2. EL BİLGİSAYAR SATAN VARSA EGER
GTA 4'Ü ORTA SEVİYEDE KASMADAN ÇALISTIRACAK BİR KASA ARIYORUM SADECE KASA OLUCAK SATAN ARKADAŞLAR PC ÖZELLİKLERİNİ YAZARLARSA BENDE BİR FİYAT SÖYLERİM
ARKADAŞALR TOPLAMA PC'YE PARA YETİŞTİREMİYECEGİM HERALDE 2. EL BİLGİSAYAR SATAN VARSA EGERselamGTA 4'Ü ORTA SEVİYEDE KASMADAN ÇALISTIRACAK BİR KASA ARIYORUM SADECE KASA OLUCAK SATAN ARKADAŞLAR PC ÖZELLİKLERİNİ YAZARLARSA BENDE BİR FİYAT SÖ
dusunursen p-4 pentıum ıntel 4cpu 2.40 ghz
512mb ram onbord full cd dvd rayder 144flopy bmw ısıklı 4 fan kasa var
hd sen sec 40cb 250cb kadar full perfeect xp sp-3 kurulu full butun programlar mevcut
ıst /sehremını 05462066240 gorusebılırız selamlar
bu kaldırmaz gta 4 ü ben dün bunun 2-3 katı özellikli bilgisayarı gitti gidiyora geri gönderdim burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine
aradıgım özellikler 4gb ram
1 gb paylaşımsız ekran kartı (yani on board olmayan güzel bri ekran kartı)
500 harddisk
saglam güzel birde anakartlı bir sistem arıyorum 2. el
uygun fiyata bulursam anlaşacam inşallah biriyle toplama çok pahalıya geldi
bu kaldırmaz gta 4 ü ben dün bunun 2-3 katı özellikli bilgisayarı gitti gidiyora geri gönderdim burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerinedostum
aradıgım özellikler 4gb ram
1 gb paylaşımsız ekran kartı (yani on board olmayan güzel bri ekran kartı)
500 harddisk
saglam güzel birde anakartlı bir sistem arıyorum 2. eluygun fiyata bulursam anlaşacam inşallah biriyle toplama çok pahalıya
sen 2-2500 mılyarlık makına ıstıyosun hemde ucuza bu tıp ozellıklerı yazmıyo,sun bu tıp makınaları adamlar yenı kurdu zaten satmazlar bayagı beklıcen 2012 vakıt var acele etme bulursun kolay gelsın
=) işte dostum yeni makina okadar abartma dedigim özelliklerde 700800 e bulurumda acil satan olması lazım :D belki vardr diyede konu açtık =)
Kabusof kardeş tavsiyem 2. el ile uğraşma ,Kötü niyetli bir satıcıdan alırsın sonra başın ağrır.Tecrübe ile sabittir.
ASUS M4A78LT-M LE AM3 AMD 760G/SB710 DDR3 1800MHz
AMD Athlon II X2 250 AM3 3.0GHz 2MB Cache 45nm
KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram
SAPPHIRE HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1
SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM
LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
XILENCE XILENCE OPERA 400W MidT ATX SİYAH KASA
Senin için Vatandan örnek için topladım 723 TL tutuyor. Başka sitelerden daha ucuza temin edebilirsin. Buna benzer bi makineyi Vatandan, world kart kampanyasını takip edersen daha hesaplı olur.
sağol dostum çok teşekkür ederim ben bu parçaları bir başka yerlerdede bakiyim sağol
Merhaba,
Bende şöyle bir kasa var ilgilenirseniz,
Kasa: ASUS TA 230 Beyaz
Power Supply: ASUS 450 Watt
Anakart: ASUS M3A32 MVP Deluxe Edition( WİFİ AP)
Ram: Kingston DDR2 800 4 X 1Gb
İşlemci: AMD Athlon64X2 5000+
Ekran Kartı: Evga 8800gt Superclocked Edition 512mb.
Harddisk: Western Digital Sata 500 Gb Caviar Black
Optik Sürücü:Samsung DvdRw
Monitör: Samsung SyncMaster 17 inch Crt
Yeni bilgisayar topladım, evde koyacak yer kalmadığı için satıyorum..Crysis, gta4 ,mafia, Colin Mcrae rally vb. birçok oyunu oynadım problemsiz bi şekilde.... ilgilenirsen [email]gaidozkan@ttmail.com[/email] a mail atarsın görüşürüz.